Betegen dolgozzak? Bűntudatom van, hogy nem haladok határidős dolgokkal, és ha most pihenek akkor később meg lesz a böjtje.
Határidős dolgokkal kellene haladnom (hétvégén is, de otthonról), de tegnap is reggeltől estig ezt csináltam és agyilag is már teljesen elfáradtam. Nagyon sok a munka és nagyon túlhajszoltnak érzem magam. Estére belázasodtam, a közérzetem ma sem a legjobb, de már csak 37-es hőemelkedésem van.
Van amit szerdán le kell adnom, de most őrlődöm, hogy a mai nap a gyógyulásé legyen vagy próbáljam magam ismét belevetni. Az elmúlt időszakban magamra is alig volt időm, két hónap alatt már ez a második legyengülésem. Szabadságot nem vehetek most ki, és táppénzre se akarok menni
Párom nem mert eljönni betegszabadság, mert még most ér véget a próbaideje. Ennek hatására majdnem kórházba került, két hetet kell kihagynia minimum és nagyon erős (és rohadt drága) gyógyszereket kap.
Ha nem pihenés ki magad, akkor még nehezebben gyogyulsz majd meg és a munkád is kárát látja.
Mégis mennyit fizetnek neked a megállas nélküli munkáért, hogy megéri tönkretenned magad?
Néha igenis meg kell állni pihenni, különben kórházban végzed. A szervezeted legyengült, mert elfáradtál. Legkésőbb a feladat leadása után menj el pár napra pihenni! Ha nem szabira, akkor táppénzre. Ezen felül pedig jelezd a főnöködnek, hogy túl szoros határidőket szab. A hétvége pihenésre van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!