Nem tudom, hogy mit tanuljak/dolgozzak?
19 éves vagyok, idén erettsegiztem. Mindenből ötöst kaptam, kivéve matekból, az kettes lett. Tehát ez az írány kilőve..
Az egészségügy nem nekem való, nem bírom a vért, se a hányást, alkalmatlan vagyok rá.
Vendeglatasban dolgozok jelenleg, de nem akarnám ebben leelni az életem (12 óra munka, unnapnapokon is és unalmas is nekem kicsit )
Irodai munkákon gondolkodom, de foglamam sincs, hogy szívesen csinálnám-e. Csak gyakorlatban derülne ki.
Szeretek emberekkel foglalkozni.
Szerettem volna egyetemre menni, de nem tudom, hogy mi érdekelne.
Család mit mond?!
Ottani lehetőségek?
Mármint a családon belűli szakmák,munkalehetőségek?
Ha ön nem tudja mit szeret,mi honnan tudjuk?
Magyarból is ötös lett az érettségid?
szerintem menj el OKJ-s képzésre és utána már egy szakmával a kezedben bátrabban indulhatsz a munka világa felé és közben van időd átgondolni, mi is érdekelne igazán.
Ha valakinek a mai világban nem megy jól a matek, és nem érdekli a kétkezi munka, akkor annak a nyelvet kell erőltetnie.Legalább angol, német.
A logisztikához azért kell a matek, legfeljebb a diszpécsereknek nem. A HR-rel már nehéz elhelyezkedni szerintem.
Sajnos a vendéglátás és a kereskedelem kedvezőtlen munkaidő beosztású pálya.
Érdemes lenne felkeresned egy pályaorientációs tanácsadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!