Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szeretek utazni és több...

MrPifta kérdése:

Szeretek utazni és több nyelven beszélek. Valaki tanácsolta, dolgozzak Stewartkénk. Támogattok vagy lebeszéltek róla?

Figyelt kérdés
Nem tartom elvetemült ötletnek, de magammal szemben vannak kétségeim. Eddig mérnökként dolgoztam, nem értek igazán a felszolgáláshoz. Nem tartom magam jóképűnek, nem tudom van-e testméretbeli korlát, szerintem a 185/120 (utóbbin tudok változtatni) sem ideális. De azért szívesen csinálnám ezt. Gyerekem nincs, nem is lesz, ez nem akadály. És nem igazán láttam idősebb légiutas-kísérőt, ezért úgy gondolim, ezt nem szokták nyugdíjas korukig űzni az emberek. Mit gondoltok?

2018. ápr. 1. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Steward

Mérnökként dolgozz! Raksz félre és mész nyaralni

2018. ápr. 1. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ismerek fiú légiutaskísérőt. Élhető szakma.
2018. ápr. 1. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokat utazom, sokszor férfi személyzet van a gépen, de mind kifejezetten cingár. Szerintem a súlyod gond lenne, és mivel ezt nem politikailag korrekt kimondani, így másra fogják majd, hogy miért nem alkalmaznak. Utoljára egyébként én is még a boldogult Malév járatain láttam idősebb (50 körül, inkább felette) légiutas kísérőt, de ez még kisebbik gond.
2018. ápr. 1. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lebeszélnélek. Azért félredobni egy mérnöki diplomát, hogy italokat kínálj és hisztériás gyerekeket csítíts... nem éri meg. Tényleg, ha azért említetted a gyerekvállalást, mert sohasem akarsz, akkor lehet nem a legideálisabb szakma az, ahol mindig van egy begőzölt kis mókuska, aki végignyígja az utat.
2018. ápr. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!