Létezik normális munkahely, ahol nem csak kihasználnak, hanem tényleg figyelnek a munkavállalókra, meghallgatják őket, és értékelik a munkájukat?
"ahol eddig dolgoztam semmi sem számított a főnöknek, csak a profit"
Egy piaci alapon működő cégnél fontos a profitorientáltság? Ez durva :D
Ha a cég hosszú ideje működik és folyamatosan profitot termel akkor az egy ügyes cég, jó főnökkel.
Igen!
Sőt. 5 év múlva amikor én inditom a cégemet, akkor már 100% bizonoyossággal mondhatom ki.
Most is, végül is. A szüleim cége is olyan, amilyet tankönyvekbe kellene berakni.
Sok munkahelyem volt mar es mindenhol igy mukodik.
Ezert is fogok jovore sajat vallakozasba kezdeni.
Iden is csinaltam nehany sajat munkat es az ugyfelek jobban ertekelik mint a mostani munkahelyemen a fonokok.
Eddig én csak egy normális helyen éltem, a szüleim háztáji gazdaságában. Pedig diplomám is van.
Nem részletezem különösebben mert van fenn sok infó a neten arról hogy sok városi gondolja úgy hogy neki elég volt a számlafizetésből meg abból hogy a munkahelyen profittermelő tojótyúknak nézik. Például ez a fiatal pár is padlógázzal menekült a fővárosból egy Székelyföldi faluig:
Ásó Kapa Kamera 1.
https://www.youtube.com/watch?v=gPAmCWD6qwo
Fel is szoktam tenni néhány ismerősömnek az érdekes kérdést, hogy hogyan a fenébe lehet az hogy jobban érzem magam a társadalomból kivonulva mint "bevonulva". Egyik adott egy vicces választ: A társadalomban és a munkahelyen engem tartanak tojótiknak, míg önellátóként meg én tarthatok kapirgáló tojótikot. Vagyis egyik esetben vad vagyok, a másikban meg vadász. Nem mindegy.
Egy másik lehetőség amit pl. a 3. válaszoló írt, amikor a sajátja a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!