Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jogaim vannak, mit...

Milyen jogaim vannak, mit tehetek ha valaki kitalálja ezt rólam?

Figyelt kérdés
Felettesem felesége akar alám tenni,miszerint viszonyom van a férjével.Bizonyítéka nincs,ő szerintem úgy gondolja hogy szól pár főnöknek,és ez elegendő ahhoz hogy elrakjanak a helyemről.Nagy cég.Csinálhatnak-e olyat hogy engem meg se hallgatnak,csak a szóbeszédet veszik figyelembe ? Ha jogtalanul kirúgnak/áthelyeznek,ilyen esetben hol tehetek panaszt,kinél lehet segítséget kérni ? Cégen belül,vagy kívül ?
2018. nov. 21. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Arra célzok, hogy ha személyes dolog miatt van, akkor 1. a főnök nem mondja azt, hogy áthelyezünk, mert az asszony parádézik, hanem valami technikai tudással kapcsolatosat 2. Megkezdik az áthelyezést de Neked a folyamat VÉGÉN szólnak.
2018. nov. 22. 05:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Kamera am nem minden cégnél van az irodában is - nálunk pl az adatok biztonsági okából csak az irodákon kívül van. Ha volna és konkréta nem úgy ülnék, hogy a képernyőmet vegye, annyit látnának, hogy beestem reggel és tevékenykedtem.
2018. nov. 22. 05:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Namármost a főnököd felesége kicsoda-micsoda a cégnél? A főnököd tud erről az egészről? Mert ha van benne valamennyi gerinc akkor megvéd.
2018. nov. 22. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!