Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam az új meló helyen?
Figyelt kérdés
4 év után váltottam, mert egyrészt az előző helyen kiégtem és hát költözés is volt. Helyben találtam munkát egy kis falu hivatalában,ahol a munkarend se rossz, egy órás ebédidő, viszonylag nyugi. A pénz elmegy vidékhez képest,a munkakör se olyan gáz, bár vannak gázos ügyfelek. Viszont az emberek nagyon zárkózotta. első nap beültem a konyhába ahol mindenki úgy beszélgetett mintha ott se lennék nem mutattak meg semmit,majd a főnök jött bunkon hogy várt az irodájában holott azt se tudtam,mit kéne csinálnom. Már eltelt két hónap,de még mindig nem beszélgetek senkivel a kötelező frazisokon kívül.. próbáltam nyitni kérdezgetni őket,nem csak munkával kapcsolatban,de vissza sose kaptam. Többségük sótlan,befásult,a főnök igazi hangulat ember, de többnyire szar a hangulata. Nem merek kérdezni tőle semmit,mert vagy nincs ideje vagy hülyének néz...és látszik rajta hogy nehezére esik válaszolni vagy egyáltalán észre venni. Egymással azért beszélgetnek,de úgy érzem, egyáltalán nem akarnak befogadni. Múltkor pl indultam haza,ha én nem köszönök, észre se vesznek. Már azon is gondolkoztam,hogy nem minden a pénz és hogy helyben vagyok,amúgy simán egy nyugdíjas korig elvagyok állás lenne, de ilyen társasággal hogy ?2018. nov. 21. 11:10
1/6 A kérdező kommentje:
Szóval a felmondason is gondolkoztam. Minden nap hányingerrel kelek szinte,hogy megint be kell mennem dolgozni...
2018. nov. 21. 11:11
2/6 anonim válasza:
Hát nem irigyelek :(
Bár írtad hogy próbáltál nyitni feléjük de én lehet picit erőltetném a beszélgetést de nem túlzóan.
3/6 anonim válasza:
Hát ez durva, szerintem én sem bírnám sokáig pedig eléggé aszociális/zárkózott ember vagyok. Nálunk pl. ha szar kedvem van egyből észreveszi a főnök is és kérdezi, hogy mi bajom, nyilván nem mondok semmit de azért jó látni hogy embernek tekintjük egymást. Meg azért meg szoktak egymással személyes dolgokat beszélni a kollégák meg én is, attól még, hogy eléggé proli hely.
4/6 csatrad válasza:
keress rajuk neten hatha facebook vagy valami, van aki jobban megnyillik egy ket like es komment utan vagy ha ezeket hozod szoba.
masik ami lehet, hogy benned azt latjak, hogy oket jottel lecserelni, ha bejossz akkor ok repulnek, akkor eselytelen vagy es ki kell birnod.
koss belejuk a kapcsolat nem kell hogy jo legyen es kibekulni barmikor kilehet
5/6 A kérdező kommentje:
Nem őket jöttem lecserélni hiszen egy üres pozíciót töltöttem be nem az övékèt; ráadásul egy tanfolyamot is el kellett ehhez végezzek amit itt senki nem akart..
2018. dec. 6. 09:44
6/6 A kérdező kommentje:
Plusz Facebookon már páran ismerősök de az nem jelent semmit ahogy sztem egy lájk se ..
2018. dec. 6. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!