Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék, hogy ne érezzem...

Mit tehetnék, hogy ne érezzem magam így?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Mostanában nagyon egyedül érzem magam.A "barátoknak" nevezett személyek folyton csak átvernek és kihasználnak.Egyik barátomba se tudok már megbízni.Legszívesebben új embereket keresnék,csak már félek,hogy lassan mindenki érdek ember lesz.Lányok terén se állok másképp.Nem tudom megtalálni azt aki normális lenne.Próbáltam ismerkedni lányokkal,de egyszerűen nem találok olyan lányt aki normális lenne.Amiket hallok lány ismerősökről az folyton csak az,hogy kivel feküdtek le,meg hányszor.Nem mondanám magam csúnya gyereknek(meg is szokták jegyezni),és emellett azt tudom mondani,hogy a belsőm is rendben van.Talán az egyéjszakás kalandok még mennének is,de nem akarom a lányokat kihasználi,hanem biztonságba szeretném érezni magam egy lány mellett,akiről tudom,hogy szeret.Egyszerűen teljesen undorodok a mai világtól és nem találom a helyem sehol.Mit tegyek?Hogyan tudnám elviselni ezt az egészet?Valahol vannak még normális emberek?
2016. nov. 16. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Normális ember? Az a definíció már rég nem létezik. Ahhoz értékek kellenének, de azok már mindenkiből kivesztek. A lelke mélyén minden ember ugyanaz, ugyanazt akarja, ugyanazon okból. Pénz, vagy szex, csak ennyi számít, hogy legyél valaki.

Szerény véleményem szerint kár azon törni magad, hogy jobbá tedd az életed, vagy a környezeted. A világ nagyon régóta egy mély szakadék felé halad. Ha eddig nem akartuk, most se akarjuk megállítani.

2016. nov. 16. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos akkor bele kell törődnöm :/ .
2016. nov. 16. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer biztos jönni fog valaki aki normális és aki szeret téged! Csak ki kell várni... (ez az én véleményem)
2016. nov. 16. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanígy érzek, ahogy leírtad.

Én régen próbáltam küzdeni,helyrehozni, ami elromlott, mármint emberi kapcsolataim terén. De egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem megy, bármit is teszek. Úgyhogy arra is rá kellett jönnöm, hogy változtatnom kell az életfilozófiámon, miszerint mindenkiben van valami jó, és csak meg kell keresnem. Igen, van. De ez kétoldalú dolog, én hiába töröm magam, ha ő nem tesz semmit.

Úgyhogy én már úgy állok hozzá, hogy amit nem tudok helyrehozni, az nem érdekel. Figyelmen kívül hagyom, lesz ami lesz. Fölösleges törnöm magam, csak nekem lesz rosszabb, és nem változik semmi.

Ha gondolod még beszélgethetünk erről. Írj, ha úgy érzed. :)

2016. nov. 17. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Hol vannak még normális emberek? Jehova Tanúi.
2016. nov. 21. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen aterzem a problemad, biztos vannak meg ilyen emberek, mint te de sajnos kevesebben.

Ha van kedved irhatsz nekem is!

2016. dec. 4. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!