Mit tehetnék, hogy ne érezzem magam így?
Normális ember? Az a definíció már rég nem létezik. Ahhoz értékek kellenének, de azok már mindenkiből kivesztek. A lelke mélyén minden ember ugyanaz, ugyanazt akarja, ugyanazon okból. Pénz, vagy szex, csak ennyi számít, hogy legyél valaki.
Szerény véleményem szerint kár azon törni magad, hogy jobbá tedd az életed, vagy a környezeted. A világ nagyon régóta egy mély szakadék felé halad. Ha eddig nem akartuk, most se akarjuk megállítani.
Én is pont ugyanígy érzek, ahogy leírtad.
Én régen próbáltam küzdeni,helyrehozni, ami elromlott, mármint emberi kapcsolataim terén. De egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem megy, bármit is teszek. Úgyhogy arra is rá kellett jönnöm, hogy változtatnom kell az életfilozófiámon, miszerint mindenkiben van valami jó, és csak meg kell keresnem. Igen, van. De ez kétoldalú dolog, én hiába töröm magam, ha ő nem tesz semmit.
Úgyhogy én már úgy állok hozzá, hogy amit nem tudok helyrehozni, az nem érdekel. Figyelmen kívül hagyom, lesz ami lesz. Fölösleges törnöm magam, csak nekem lesz rosszabb, és nem változik semmi.
Ha gondolod még beszélgethetünk erről. Írj, ha úgy érzed. :)
Teljesen aterzem a problemad, biztos vannak meg ilyen emberek, mint te de sajnos kevesebben.
Ha van kedved irhatsz nekem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!