Mit változtatnál meg annál a cégnél, ahol dolgozol?
Sziasztok,
Ki mit változtatna meg a cégnél ahol dolgozik?
Mitől éreznéd magad jobban, megbecsültebbnek?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Első, kifejtenéd?
Második, mesélnél róla, mitől olyan szuper a munkahelyed?
Igazából olyasmire gondoltam, hogy pl. céges telefon, tréningek, képzések, home office lehetőség, lehetne nagyobb rend az irodában, ilyesmi apróbb dolgok.
Irodai munka, h-p.
A munkaidő elosztása.
Hála Istennek csak fél óra az ebédidő, nem egy, de így is 9 órát rostokolunk bent h-cs. Jó, igen, a pénteki 6,5 óra kényelmes, de....
A legjobb egyébként a rugalmas munkaidő lenne, akár hatalmas törzsidővel: akár 9-15 vagy 9-16-os törzsidő is segítség lenne már.
A főnökségnek át kellene látnia, hogy milyen munkafolyamat hasznos, mi nem, mit éri meg velünk megcsináltatni, konzultálhatnának a legalacsonyabb szinttel, nem lenne hátrány.
Kicsit több dolgot automatizálhatnának.
Emelhetnék a fizetést. Ma azért a legtöbb helyen emelnek, mi bő 2 év alatt egy emelést kaptunk, bőven az átlag alatt keresünk.
Bár így is jobban, mint a diplomás közfogisok és így is legalább nincs zsebbe menős része.
Egyébként én szemtelen vagyok:
Álommelóm: rugalmas munkaidő, törzsidő alig legyen, legyen lehetőség 32 órázni is, zárt bringatároló, zuhanyzó, saját kicsi konditerem (vagy kondibérlet támogatása a közelben levő terembe), tágas terek, gépi levegőcsere, hogy legyen levegő az irodában, normális méretű konyha, állítható magasságú munkaasztalok, hogy fél-egy órácskát lehessen állva dolgozni, nagy labdák, amiken néha lehetne ülni a szék helyett, a cég hallgassa és fontolja meg az ötleteket.
Nekem amúgy ez a vágyam, vannak már ilyen cégek itthon is, úgy érzem, teszek is érte.
Apropó, megyek egy kicsit angolozgatni így lefekvés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!