Ez jogos, hogy xarul esik vagy csak én vagyok érzékeny?
Egyrészt azért mert jól csinálsz valamit, nem fognak megdícsérni. Ha teljesítesz valami extrát, te vagy a legtermelékenyebb a műszakban, találsz egy hatékony módszert amit a többiek is át tudnak venni, vagy kiszúrsz valami olyan hibát ami nagy kárt okozhatott volna, akkor persze illik megjegyezni, de csak azért nem fognak az egekig magasztalni mert a kielégítő szintet hozod.
Másrészt biztos hogy lebaxnak és nem csak felhívják a figyelmedet a problémákra? Nálunk (irodai adategyeztetős meló) rendszeresen van visszajelzés az újaknak, átnézik a főnökök amit dolgoztunk, kiemelik a hibákat és mindegyiket átbeszélik. Nem azért hogy lebaxxanak, hanem mert abból tanulom meg legközelebb jól csinálni. Persze más kérdés ha üvöltve, mindenki előtt közlik veled hogy alkalmatlan vagy a feladatra, de csak azért mert figyelmeztetnek, nem kell magadra venni.
A harmadik meg teljesen egyértelmű, nem "passzolgatnak" a műszakok között, hanem több műszakot kell hatékonyan megszervezniük, és mivel a másik műszakból kiesett egy ember sérülés miatt, át kellett csoportosítani oda valakit. Ennél nálunk eggyel rugalmasabbak mert az alkalmazottak 80%-a egyetem mellett dolgozik, de nem egyszer felteszik a kérdést, hogy ki tudna a délutános csoportból átmenni délelőttre, mert reggel 3 ember van bent, este meg 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!