Jogos volt ez a munkáltatótól?
Jogtalan volt.
De gondolom nem szerződéses munka volt:/.
A kocsi kipakolása nem az ön feladata lett volna...
Őszintén? Szerintem pont a munkáltatód az alkalmatlan. Egyrészt, odamész, még csak egy szerződést sem adott neked, kézbe fizetett, magyarul illegálisan foglalkoztatott.
Másrészt, amikor odakerül egy új alkalmazott, gondoskodnia kell róla, hogy megfelelő oktatást kapjon. Ő ezt is elmulasztotta, és nem bízott meg senkit, hogy téged tanítson (gondolom ez volt, különben nem mondta volna, hogy ne halgass a szakácsra).
Én nem sajnálnám az ilyen munkahelyet, sőt, azt mondom így kívülállóként, hogy az ilyen meg is érdemli, hogy senki ne jelentkezzen az állásra.
A szakácslányt bízta meg, viszont kettőjük között kb. semmi kapcsolat nem volt úgy értve, mint kollégák. Ezért is írtam, hogy a szakácslány uralta a konyhát, és mielőtt elment és felírta a teendőimet megmutatta, mekkorára szeljem a zöldségeket, mert előttem volt egy lány, aki teljesen máshogy csinált mindent, mint ahogy ő mutatta. Másnap a szakácslánynak kellett újravagdalnia mindent. Ezért sem akartam pl a hagymához nyúlni. De a mosogatógép és a sütő működésére is nekem kellett rájönnöm.
Nemrég írt a barátnőm, hogy ment oda kajálni, és égett volt a kenyér, úgyhogy valószínűleg tényleg nem a dolgozókkal van a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!