Jogos ha ezek után inkább kerülni fogom?
Én a helyedben pont leszarnám hogy mit miért is tesz. Nekem is rosszul esne ha a helyedben lennék. Ezekután jobb esetben köszönni és ott le is tudva a téma.
Rendben hogy rossz napja van valakinek vagy esetleg ha gondja van sem kell ennyire bunkó lennie. Ne is foglalkozz vele ha valami gondja lesz utána közli és akkor legalább kiderül hogy veled van e a problémája vagy ez most mi is volt. Ha meg nem reagál semmit akkor ennyit is ér.
Egyébként karácsony előtt normális ez mostanában az emberek részéről? Főnökömnek ma mondtam hogy jan műtétem lesz addig sajnos nem tudok visszamenni dolgozni illetve utána kb. 6 hét a teljes gyógyulás. Febr jár le a munkaszerződés hát annyi volt a reakció hogy megoldódott a hosszabbítás kérdése. Erre számítottam tőle de egy alap emberi reakció hogy remélem jól vagy stb. Szóval így ünnepek előtt mindenki meghülyül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!