Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennétek olyan céghez állásint...

Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?

Figyelt kérdés

Álláshirdetésre jelentkeztem, behívtak interjúra. A megbeszélt időben ott voltam este hat óra, tök üres irodaház, csak a szekus ember volt ott. Azt mondja itt már egy lélek sincs, mindenki elment ahogy szokott ötkor.

Hívom a HR-est akivel letárgyaltam az időt, fel se veszi.

Majd hívom másnap felveszi és riheg-röhög a telefonba... ja maga az.... hihi asszem elfelejtettem bocsi hihi majd jöjjön be pénteken hihi...

megegyezünk a péntekben. Csak kérdés ezek után menjek-e egyáltalán ilyen helyre melózni ahol elfelejtik a megbeszélt találkát vagy hagyjam a francba az egészet?

2018. nov. 12. 12:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a titkárnéni rád förmed, de, ha nem fordulsz sarkon, esélyt adsz magadnak, hogy esetleg olyan helyen tanulj, ahol kiváló az oktatás és minden téren segíti neked a tanulmánmyaidban azt a fejlődést, amit igényelsz.

Egy iskolát egy dolgozó modora alapján nem lehet elítélni. Attól, hogy a titkárnéni Rádförmed, nem jelenti azt, hogy az egész iskola rossz.

Ugyanígy van a munkahelyen. Lehet, hogy egy nagyon jó munkát szalasztasz el; attól hogy a HR-es megfeledkezett Rólad, nem biztos, hogy egy rossz főnökkel és kiállhatatlan kollégákkal ver a sors egy helyen, ahol a munka mennyiségét és ritmusát bírni sem lehet, ráadásul rossz fizetésért.

2018. nov. 13. 14:01
 32/35 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy egy nagyon jó munkát szalasztasz el;"

Hát JÓ munkának eleve nem nevezném azt ahol gar bérminért btto 180ért keresnek embert.

2018. nov. 13. 15:06
 33/35 anonim ***** válasza:

"mert jó hely nem tűr meg szar munkaerőt"

Bejelentetted a HR igazgatónak, hogy a beosztottja rosszul végezte a munkáját? Ha nem, mért gondolod, hogy tud róla? Mégis honnan kellene tudnia, Ha te nem teszel semmit, akkor nincs erkölcsi alapod számonkérni.

"na akkor lehet hogy sarkon isforulok ott helyben!!"

Aki ennyire hisztis és sértődékeny, azon nem lehet segíteni.

2018. nov. 13. 18:01
 34/35 anonim ***** válasza:
33: Hagyd már rá Balázskát!
2018. nov. 13. 18:50
 35/35 anonim ***** válasza:

Az este 8-as egy hotel kávézójában volt, a reggel 7:30-as és több este 6-7 órás miatt bent maradt a HRes meg a leendő főnök, ők kerestek meg, akkor értem rá, ennyi

2018. nov. 13. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!