Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennétek olyan céghez állásint...

Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?

Figyelt kérdés

Álláshirdetésre jelentkeztem, behívtak interjúra. A megbeszélt időben ott voltam este hat óra, tök üres irodaház, csak a szekus ember volt ott. Azt mondja itt már egy lélek sincs, mindenki elment ahogy szokott ötkor.

Hívom a HR-est akivel letárgyaltam az időt, fel se veszi.

Majd hívom másnap felveszi és riheg-röhög a telefonba... ja maga az.... hihi asszem elfelejtettem bocsi hihi majd jöjjön be pénteken hihi...

megegyezünk a péntekben. Csak kérdés ezek után menjek-e egyáltalán ilyen helyre melózni ahol elfelejtik a megbeszélt találkát vagy hagyjam a francba az egészet?

2018. nov. 12. 12:06
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

"és nem beleröhög az arcodba telefonon."

Na jó azért nem beleröhögött inkább olyan idétlen rihegés volt.

Gondolom az IQ-ja a cipőtalpaméval megegyezik.

2018. nov. 12. 13:19
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

Ez HR-es stratégia, tesztelte mennyire akarsz a cég hangyaszorgalmú munkaerejévé válni.

A "hihihi" a másik teszje volt, úgye nem kért elnézést, csak kínosan vacajtott?

Ezt a kacajt fél évig tanulják a HR képző egyetemen.

Emberek vagyunk tévedünk, tévedése emberi életet nem veszélyeztetett.

Gondolj szélesebb látókörrel, milyen balesetet úszott meg, hogy elfelejtette a találkozót?

2018. nov. 12. 13:25
 13/35 A kérdező kommentje:

"tesztelte mennyire akarsz a cég hangyaszorgalmú munkaerejévé válni."

semennyire nem akarok se ennek sem semmiféle más cégnek a "hangyájává" válni. rossz ajtón kopogtat.

Dehogy teszt volt ez csak egy segghülye liba aki másra se alkalmas hát hr-es lett.

2018. nov. 12. 13:40
 14/35 A kérdező kommentje:

"Emberek vagyunk tévedünk, tévedése emberi életet nem veszélyeztetett."

És ha mondjuk én vidékről utaztam volna csak ezért temérdek költséggel (benzin vonatjegy)?

És ha másik meglevő munkahelyen szabit vettem volna ki cska hogy ide elmehessek?

Akkor mi lett volna?

Akkor mehetenék oda hogy elbenzineztem oda vissza maga miatt 8000 ft-ot hiába lesz szíves kifizetni drága hölygem? Elvégre a maga hibája miatt mentem tök feleslegesen?

na erre vajon hogy reagálna?

2018. nov. 12. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:
52%
Tehát mégis a kamutroll vagy.
2018. nov. 12. 16:39
 16/35 anonim ***** válasza:
67%

Jogosan kérhetnéd, hogy számolja el az utazási költséged olyan esetben.

Nekem volt olyan, hogy jött a jelentkező, lepecsételtem, és kifizette neki a munkaügyi központ. Ha viszont értékes volt számunkra, akkor mi.

Teljesen egyetértek a kérdezővel.

Egy ilyen HR-est hentespult mögé nem engednék nemhogy cég elé képviselni.

Tanult. Igen. Max fizetősön végigpuskázta.

Valakinek a valakije. Normális tanult ember nem viselkedik így.

Senkivel.

Egy jó vezető pedig az alkalmazottai érdekeit is nézi. Akkor majd a háta mögött nem lopja ki senki a szemét, vagy akkor is dolgoznak, ha nincs ott, és nem látja.

Szomorú a helyzet ilyen téren.

2018. nov. 12. 17:18
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

Nem kenyerem a hegyi beszéd, de ki mint vet úgy arat.

Nem került egy fillrredbe se, hiába hadoválsz nyóc ezer foorintról.

2018. nov. 12. 17:36
 18/35 anonim ***** válasza:
61%
Balázs szaga van a kérdésnek... Soha egyetlenegy cégnél nem beszéltek meg velem este hatra interjú időpontot... Furcsa ez a kérdés, ahogy sok másik kérdés is ezen az oldalon...
2018. nov. 12. 18:26
 19/35 A kérdező kommentje:
es mit szolsz akkor ehhez ha az este 6 furcsa: butoripari ceg hajnali 5.30ra akart berendelni. miert? mert 6 kor muszakkezdes es gondoltak fel ora a megbeszeles es 6tol mar maradok is melozni. hat nem jott be... ha az este 6 furcsa a reggel 5.30 mi?
2018. nov. 12. 20:28
 20/35 anonim ***** válasza:
52%
Sem a regggel 5:30, sem az este 6 nem reális idöpont, interjúra reggel 8 és délután 4, esetleg 5-ig hívnak be, de inkább a 4 óra a legkésöbbi megszokott idöpont.
2018. nov. 12. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!