Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennétek olyan céghez állásint...

Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?

Figyelt kérdés

Álláshirdetésre jelentkeztem, behívtak interjúra. A megbeszélt időben ott voltam este hat óra, tök üres irodaház, csak a szekus ember volt ott. Azt mondja itt már egy lélek sincs, mindenki elment ahogy szokott ötkor.

Hívom a HR-est akivel letárgyaltam az időt, fel se veszi.

Majd hívom másnap felveszi és riheg-röhög a telefonba... ja maga az.... hihi asszem elfelejtettem bocsi hihi majd jöjjön be pénteken hihi...

megegyezünk a péntekben. Csak kérdés ezek után menjek-e egyáltalán ilyen helyre melózni ahol elfelejtik a megbeszélt találkát vagy hagyjam a francba az egészet?

2018. nov. 12. 12:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem értem,miért hatra hívott,ha ötkor elmegy mindenki az irodaházból...
2018. nov. 12. 21:31
 22/35 A kérdező kommentje:
mondjuk mert elb***ta? es utana el is felejtette? nem eleg az eleve rossz idpont meg azt is elfelejti? nem lehet h ezert?
2018. nov. 12. 21:36
 23/35 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes, én voltam már reggel 7:30kor és este 8kor is interjún senior mérnöki és mérnök csoportvezetői pozíciókra
2018. nov. 12. 22:51
 24/35 anonim ***** válasza:
70%
Balázska világában sok bizarr dolog megtörténhet. Például a főnök hosszúhétvégén úgy berúgik, hogy elfelejti, hogy a hétfő munkaszünet, és csumarészegen odamászik a melóhelyhez, és végighívogatja a dolgozókat, és leüvölti őket a telefonban, hogy miért üres a munkahely. :O
2018. nov. 13. 05:51
 25/35 anonim ***** válasza:

23: Ha nem Balázska vagy, más felhasználóról:

Az nyilván olyan hely volt, ahol még este 8-kor is elég rendesen vannak bent emberek. Meg például vendéglátóipari egységben is lehet este az interjú. Na de hogy valaki este 6-ot adjon meg úgy, hogy tudja, hogy 5-kor már mindenki elmegy, őt is beleértve, nem túl hihető. Hacsak nem szed valami hallucinogén drogot.

2018. nov. 13. 05:54
 26/35 anonim ***** válasza:
Tényleg! Ha jól emlékszem, Balázskának olyan kérdése még nem volt, ahol a HR-es lett volna berúgva az állásinterjún. Csodállom! :O :)
2018. nov. 13. 05:55
 27/35 A kérdező kommentje:
tuldimenzionaljatok. nem szed az drogot csak siman egy hulye p--- tsa es ennyi.
2018. nov. 13. 06:44
 28/35 anonim ***** válasza:

"Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?"

Mennék

Akárhány helyen dolgoztam, a HR-t szerződés aláírás után szinte sosem láttam. Ahhoz, hogy bemenjek az irodába és végezzem a dolgom, nem kellett a HR. Így nem nagyon tartozik a munkámhoz, hogy a HR-es néni mennyire összeszedett.

Kb olyan, mintha nem jelentkeznél egy gimnáziumba, mert nem szimpi Neked a ottani titkárnéni, de amúgy azt se tudnád, milyen az oktatás, milyen a leendő osztályfőnököd, az igazgatód, milyen lehetőségeid vannak iskolán kívüli tevékenységekre, stb., esetleg még azt is hozzátennéd, hogy a titkárnéni képviseli az iskolát, mert Ő az, akivel először találkozol.

2018. nov. 13. 10:18
 29/35 A kérdező kommentje:

" esetleg még azt is hozzátennéd, hogy a titkárnéni képviseli az iskolát, mert Ő az, akivel először találkozol.

"

És ez bizony így is van !! Ő az akivek elsőként találkozom, és ha egy 50es mogorva csoroszlya aki rámförmed MIT AKAR ITT? Időpontja Van????

na akkor lehet hogy sarkon isforulok ott helyben!!

Mert ahol ilyet megtűrnek ott mi lehet egyébként? Egy nagy szar hely lehet csakis, mert jó hely nem tűr meg szar munkaerőt. Ahol ilyen ember működhet mint ez a HR-es na tudod. Oda menjen a halál!!

2018. nov. 13. 13:15
 30/35 anonim ***** válasza:
Ha így válogatsz, akkor meg ne gyere ide panaszkodni, hogy nem mered otthagyni a jelenlegi helyedet, mert csak szarért-húgyért gyári meló vagy közmunka akadna.
2018. nov. 13. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!