Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?
Álláshirdetésre jelentkeztem, behívtak interjúra. A megbeszélt időben ott voltam este hat óra, tök üres irodaház, csak a szekus ember volt ott. Azt mondja itt már egy lélek sincs, mindenki elment ahogy szokott ötkor.
Hívom a HR-est akivel letárgyaltam az időt, fel se veszi.
Majd hívom másnap felveszi és riheg-röhög a telefonba... ja maga az.... hihi asszem elfelejtettem bocsi hihi majd jöjjön be pénteken hihi...
megegyezünk a péntekben. Csak kérdés ezek után menjek-e egyáltalán ilyen helyre melózni ahol elfelejtik a megbeszélt találkát vagy hagyjam a francba az egészet?
23: Ha nem Balázska vagy, más felhasználóról:
Az nyilván olyan hely volt, ahol még este 8-kor is elég rendesen vannak bent emberek. Meg például vendéglátóipari egységben is lehet este az interjú. Na de hogy valaki este 6-ot adjon meg úgy, hogy tudja, hogy 5-kor már mindenki elmegy, őt is beleértve, nem túl hihető. Hacsak nem szed valami hallucinogén drogot.
"Mennétek olyan céghez állásinterjúra majd később melózni ahol a HR-es elfelejti a megbeszélt interjút?"
Mennék
Akárhány helyen dolgoztam, a HR-t szerződés aláírás után szinte sosem láttam. Ahhoz, hogy bemenjek az irodába és végezzem a dolgom, nem kellett a HR. Így nem nagyon tartozik a munkámhoz, hogy a HR-es néni mennyire összeszedett.
Kb olyan, mintha nem jelentkeznél egy gimnáziumba, mert nem szimpi Neked a ottani titkárnéni, de amúgy azt se tudnád, milyen az oktatás, milyen a leendő osztályfőnököd, az igazgatód, milyen lehetőségeid vannak iskolán kívüli tevékenységekre, stb., esetleg még azt is hozzátennéd, hogy a titkárnéni képviseli az iskolát, mert Ő az, akivel először találkozol.
" esetleg még azt is hozzátennéd, hogy a titkárnéni képviseli az iskolát, mert Ő az, akivel először találkozol.
"
És ez bizony így is van !! Ő az akivek elsőként találkozom, és ha egy 50es mogorva csoroszlya aki rámförmed MIT AKAR ITT? Időpontja Van????
na akkor lehet hogy sarkon isforulok ott helyben!!
Mert ahol ilyet megtűrnek ott mi lehet egyébként? Egy nagy szar hely lehet csakis, mert jó hely nem tűr meg szar munkaerőt. Ahol ilyen ember működhet mint ez a HR-es na tudod. Oda menjen a halál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!