Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mély nyomot hagyhat egy...

Mély nyomot hagyhat egy emberben, ha kiközösítik?

Figyelt kérdés

2018. nov. 9. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer megtörténik, és egy olyan közösségben, ahol szeretett lenni, akkor igen. Ha nem volt olyan mély a kapcsolódás itt, akkor nem.

Ha többször megismétlődik a kiközösítés más-más helyeken, akkor elhidegül a végén az emberektől, rezignált lesz sokmindennel szemben.

2018. nov. 10. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:

A legjobb baràtaim kezdtek engem kiközösíteni. Ezek után teljesen elveszett az emberekbe vetett hitem, és semmi jót nem várok el egy idegentől.

Megviselt, mert előtte is ezt éltem át iskolában is. Erősnek kell maradni.

2018. nov. 10. 11:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bennem mély nyomot hagyott (általános 8 éve, az utolsó évek voltak a legdurvábbak). Bátortalan lettem, önbizalomhiányos és nem tudok az emberek iránt feltétlen szeretetet és bizalmat érezni (még a párom iránt sem :( ). Az utcára se szeretek kimenni, ügyeket intézni, semmit amihez kommunikálnom kell idegenekkel. Ilyen helyzetekben - ha mégis muszáj- rettenetesen izgulok. Amúgy a szüleim is elhanyagoltak. Szóval gondolom ezek miatt elég magányos, távolságtartó ember lettem. Amíg nem kezdtem el a sulit, addig életvidám, barátkozós, népszerű kislány voltam. Számomra ennyit jelentett a tinédzserkor, egy negatív mély nyomot.
2018. nov. 11. 15:37
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
A 2-esem eddig 100% volt, most 93. Ki pontozta le, és miért? Baromira érdekelne.
2018. nov. 11. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindazonáltal nem csak a gyárban voltak gondjaim, hanem általánosban és szakmunkásban is. Csak eddig azért nem írtam, mert a kategóriából kifolyólag inkább a munkahelyi kiközösítésekre asszociáltam.
2018. nov. 11. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Bennem sajnos elég mély nyomot hagyott.
2018. nov. 18. 17:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Nehéz nyitni azok felé, akik kiközösítettek, annak ellenére is, ha már nem "bántanak"...legszívesebben elkerülném őket, de nem lehet. Értéktelennek érzem magam.

Köszönöm mindenkinek!

2018. nov. 19. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell nyitni. engem is volt már, hogy kiközösítettek, sőt most is előfordul, de találtam magamnak szerencsére más barátokat. a fő kiközösítők egy része pedig már elment a munkahelyről, így már annyira nem zavar, nem annyira látványos az egész.
2018. nov. 27. 23:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már "kiközösített",vagy inkább csak a tipikus különc még gimnáziumi éveim során. Mégsem viselt meg a későbbiekben.:) Sokkal többre vittem az életemben,mint bármelyik múltbeli kiközösítőm. Ez pedig még nagyobb büszkeséggel tölt el. Még nyáron véletlenül össze is futottam az egyikükkel,és hebegett-habogott, a szégyenérzet nagyon feltűnően kiült a képére, totál zavarba jött attól,hogy ki voltam és ki lettem. Jó volt látni !
2018. dec. 6. 01:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Általánosban voltam egy kis ideig kiközösítve.

De nem is így egyedül, hanem mert elkezdtem barátkozni az egyik legjobban tanuló lánnyal. És valamiért kiközösítették, meg onnantól engem is.

Bár volt próbálkozás amikor ide csöppentem is, amikor odaköltöztünk.. még nem is ismertek, de 1-2-én már irigykedtek és fúrtak. Mások barátkoztak velem.

A másik ilyen történet ami még alsóban volt. Az akkori legjobb barátnőm meg egy lány, akit én mutattam be és akkoriban barátok voltunk, gondolom szekálásból elkezdtek egy alkalommal kivonni és ezt hangsúlyozták is azon az alkalmon. Kb ott hagytak. Hat elég rosszul esett kb 8 évesen.. elég idióta volt mind2 mondjuk, nem is tartottam a kapcsolatot kesobb velük.

De mindegyiken teljesen túlléptem idővel.

2021. nov. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!