Egy emberben szerintetek, hogy van ilyen merészség, hogy elmagyarázza a buszsofőrnek, hogy hogy vezeti a buszt?
Debreceenben utaztam helyi járatú busszal és egyszer egy nő odamegy a sofőrhöz és azt mondta neki,hogy "nem jól vezeti a buszt".
A sofőr csak mosolygott és válaszolt valamit,a nő mondta neki,hogy maj orra estett,sofőr mondta,kapaszkodjon.
Vannak az életbe durva dolgok,ez nem is annyira durva,inkább merészség.
Szerintetek,mi alapján megy egy utas oda és számonkéri a sofőrt,hogy a buszt ,hogy vezeti?
Vannak mentálisan zavart emberek akik nem tudják az illemet, és nincsenek tisztában azzal mit szabad és mi a bunkóság.
Én sokat használtam a tömegközlekedést, de a reggel 5 órási járat ha idő szűkében volt és sietett, a piacra járó öregek nem tették szóvá hogy miért megy gyorsan a sofőr.
Ellenben fültanúja voltam annak is amikor a buszon egy
minimális fogyatékossággal élő gyerek szóvá tette a 2-3 gyorsasági motorra akik kihúzatták rendesen a busz mellett elhaladva, hogy mi bajuk van hogy ilyen gyorsan mennek?
Ettől függetlenül sok ember beleszól a másik vezetési szokásaiba, hol ott egy szintén jogosítvánnyal rendelkező sem tehet megjegyzést arra aki a kormánynál ül.
Nálunk a családban szinte senkinek nem tetszik, hogy dinamikus tempós a haladásom, ugyanakkor ha Apám vezeti a motort, és én vagyok az utas, nem ütögetem a hátát hogy lassítson.
Ha a komám az, aki vezeti a buszt, megértem a nőt.
Oktató már agylágyulást kapott tőle, mert nem volt képes normálisan fékezni a célnál. Satufék.
Mentségére legyen mondva, egy-két gépnél elég szarok a légfékek.
Hát rohadtul nem mndegy, hogy vezet, már elnézést.
Elvisz A-B-be, csak épp lehet, akkorát tanyázok KAPASZKODVA IS, mint az ólajtó, mert Schmachernek hiszi magát - volt rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!