Egy emberben szerintetek, hogy van ilyen merészség, hogy elmagyarázza a buszsofőrnek, hogy hogy vezeti a buszt?
Debreceenben utaztam helyi járatú busszal és egyszer egy nő odamegy a sofőrhöz és azt mondta neki,hogy "nem jól vezeti a buszt".
A sofőr csak mosolygott és válaszolt valamit,a nő mondta neki,hogy maj orra estett,sofőr mondta,kapaszkodjon.
Vannak az életbe durva dolgok,ez nem is annyira durva,inkább merészség.
Szerintetek,mi alapján megy egy utas oda és számonkéri a sofőrt,hogy a buszt ,hogy vezeti?
Csak tudjátok,a sofőrök bele vannak már fásulva,hogy mindig a szidást kapják az utasoktól,na jó nem mindig ,de sokszor.
Egyik utas vagy azt teszi szóvá,hogy nagyon fújja a klímát,másik meg nem jól vezet,harmadik miért késett a busz két percet stb stb.,ezt nekik le kell nyelni. Megértem a sofőröket is,én is ott voltam a buszon akkor és nem volt probléma a vezetéssel.
Ez mindenhol olyan,hogy ha van a buszon pl. 50 ember. Egy valakinek biztos nem tetszene valami. Ez mindig így szokott lenni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!