Ti szeretitek munkahelyen a kicsit félénk, de aranyos embereket?
Állásinterjúkon mindig szimpatikusnak találnak, meg úgy általában véve is, de ezen kicsit mindig meglepődök, mert nagyon zavarban érzem néha magamat, amikor ismeretlen emberekkel beszélek, pl. a hosszabb szemkontaktust sem szeretem.
Ettől függetlenül szeretek egyébként másokkal beszélgetni, szeretem meghallgatni őket, mosolygós vagyok.
Vajon a főnököknek ezek szerint nem fontos annyira, hogy valaki nagyon talpraesett, magabiztos legyen?
22N
Én is ibkább az ilyen típusokat preferálom munkatársként.Az önbizalom idővel megjöhet.
Viszont akinek túlteng az önbizalma,az csak akkor képes alkalmazkodni ha koppant már párszor.
1, "Ti szeretitek munkahelyen a kicsit félénk, de aranyos embereket?": Nőben igen, de álláőstól függ, hogy ezen tulajdonság az adott munkahelyen hasznos vagy sem.
Másrészt a csűrhe elég hamar kikezdi a csendesebbeket;
2, "Vajon a főnököknek ezek szerint nem fontos annyira, hogy valaki nagyon talpraesett, magabiztos legyen?": ma leginkább a talpraesettség, a tökösség fontos (nőknél is!!!).
Ha tudod, akkor a csendességedet kissé mellőzd, és tanulj meg talpraesett, magabiztos lenni kb. 70/30 arányban. Azért, mert a csűrhe figyeli a gyengébbeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!