Minden munkahelyen ez megy? 21 éves vagyok október vége óta dolgozom egy gyárban mint adminisztrációs ügyintéző. Egyik aranyos kolleganőm aki betanított dolgozó figyelmeztetett. Bővebben lent
nem akarok senkit megbántani, de bárhol dolgoztam eddig, ahol egynél több nő volt, ott ez ment. szerencsére én férfi vagyok, de láttam mit művelnek. :)
röviden szólva igen.
A férfinak igaza van. Ahol egynél több nő van...
Én is nő vagyok, de semmi pénzért nem dolgoznék köztük. Eddig még szerencsém volt, csak férfi kollégáim voltak és vannak.
A nők nagy %-a alapból ilyen "génhibás", nem tehetnek róla. A férfiak között nagyon kevés a "szarkeverő". Biztosan a többiek is tudják, hogy milyen, ezért nézz át rajta, és próbálj nem foglalkozni vele, különben rámegy az egészséged.
Tényleg egy csomó tök jó munkahely lehetne,de mindig a nők és a női főnökök a problémásak!
Ezt tényleg így van sajnos!
De úgyanúgy pasiknál is vannak végbélkúpok,általában ahol sokan dolgoznak ott mindig ez megy,kisebb helyeken általában családiasabban megy minden,kívéve ha nő a főnök....
A nők fúrógépek, a férfiak viszont gerinctelen férgek akkor.
Idáig bárhol dolgoztam, egy férfit se érdekelt az igazság, éppen arra hajlottak, amelyik véleményt több nő képviselte. Olyan gátlástalanul hazudnak a képembe, hogy azt hittem lefordulok a székről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!