Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden munkahelyen ez megy?...

Minden munkahelyen ez megy? 21 éves vagyok október vége óta dolgozom egy gyárban mint adminisztrációs ügyintéző. Egyik aranyos kolleganőm aki betanított dolgozó figyelmeztetett. Bővebben lent

Figyelt kérdés
tehát figyelmeztetett hogy vigyázzak egy nővel. mondtam neki, hogy nyugodjon meg vigyázok vele mert már mások is mondták hogy egy keverőgép. de utána folytatta a lány, hogy pár napja jól bemocskolt a többi dolgozó előtt. pedig higgyétek el amikor bejött az a nő tök normális voltam vele bármilyen kérdése, kérése volt azt teljesítettem és mégis ezt csinálja... miért? mert én az irodában dolgozom és nem a termelésen? szívesen cserélnék vele ha ez lenne... de annyira útálom amikor a hátam mögött kibeszélnek előttem meg tök normálisak..mitöbb nyalnak..

2011. dec. 15. 08:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

nem akarok senkit megbántani, de bárhol dolgoztam eddig, ahol egynél több nő volt, ott ez ment. szerencsére én férfi vagyok, de láttam mit művelnek. :)

röviden szólva igen.

2011. dec. 15. 08:54
 2/11 A kérdező kommentje:
komolyan bánom, hogy nőnek születtem... -.-
2011. dec. 15. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindenhol ez megy. De mivel mindenki tudja róla,hogy kavarógép így senki nem veszi komolyan. Az ilyenek ellen az a fegyver ha megkeresed személyesen és elmondod neki,hogy ezt és ezt hallottad és miért is mondta ezt? Hidd el el fog akadni a szava.
2011. dec. 15. 09:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne foglalkozz vele! A többiek is tudják, hogy kavarógép, úgysem adnak a szavára.
2011. dec. 15. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A férfinak igaza van. Ahol egynél több nő van...

Én is nő vagyok, de semmi pénzért nem dolgoznék köztük. Eddig még szerencsém volt, csak férfi kollégáim voltak és vannak.

A nők nagy %-a alapból ilyen "génhibás", nem tehetnek róla. A férfiak között nagyon kevés a "szarkeverő". Biztosan a többiek is tudják, hogy milyen, ezért nézz át rajta, és próbálj nem foglalkozni vele, különben rámegy az egészséged.

2011. dec. 16. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Előző vagyok. Még hozzátenném, hogy elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna az írásommal, de akinek nem inge, ne vegye magára. Hofi Géza szavaival élve: Akinek inge, az pedig gyorsan öltözködjön fel!
2011. dec. 16. 08:42
 7/11 anonim válasza:
96%

Tényleg egy csomó tök jó munkahely lehetne,de mindig a nők és a női főnökök a problémásak!

Ezt tényleg így van sajnos!

De úgyanúgy pasiknál is vannak végbélkúpok,általában ahol sokan dolgoznak ott mindig ez megy,kisebb helyeken általában családiasabban megy minden,kívéve ha nő a főnök....

2011. dec. 16. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Ahol én vagyok, ott nagyrészt nők dolgoznak, mégsem megy se a fúrás, se a pletyka. Szerintem véletlen kérdése, hogy milyen kollégákat fogsz ki.
2011. dec. 16. 22:09
 9/11 anonim válasza:

A nők fúrógépek, a férfiak viszont gerinctelen férgek akkor.

Idáig bárhol dolgoztam, egy férfit se érdekelt az igazság, éppen arra hajlottak, amelyik véleményt több nő képviselte. Olyan gátlástalanul hazudnak a képembe, hogy azt hittem lefordulok a székről.

2013. júl. 12. 17:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Pletyi
2016. okt. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!