Minden munkahelyen ez megy? 21 éves vagyok október vége óta dolgozom egy gyárban mint adminisztrációs ügyintéző. Egyik aranyos kolleganőm aki betanított dolgozó figyelmeztetett. Bővebben lent
Figyelt kérdés
tehát figyelmeztetett hogy vigyázzak egy nővel. mondtam neki, hogy nyugodjon meg vigyázok vele mert már mások is mondták hogy egy keverőgép. de utána folytatta a lány, hogy pár napja jól bemocskolt a többi dolgozó előtt. pedig higgyétek el amikor bejött az a nő tök normális voltam vele bármilyen kérdése, kérése volt azt teljesítettem és mégis ezt csinálja... miért? mert én az irodában dolgozom és nem a termelésen? szívesen cserélnék vele ha ez lenne... de annyira útálom amikor a hátam mögött kibeszélnek előttem meg tök normálisak..mitöbb nyalnak..2011. dec. 15. 08:32
11/11 anonim válasza:
Munkahelyekkel kapcsolatban mindig csak a szexuális zaklatásról beszélnek. Arról soha nem beszélnek, hogy női főnök esetén az is lehet hátrány, hogy nem zaklatom szexuálisan!! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!