Csak nekem bunkó az ilyen viselkedés?
7: "...de abszolút nem érdekli egyiket sem,hogy a kollegája hogyan él a munkahelyen kívül."
Ezt komolyan mondod? Te nagyon szerencsés lehetsz, ha még egyik helyen sem tapasztaltad ezt. Nekem pont ebből lett elegem otthon, jelentős részben ezért jöttem inkább külföldre.
7-es vagyok.
Én is szeretem a munkámat,viszonylag kevesen vagyunk.Eleinte én is azt hittem,hogy milyen jó családias minden,aztán a hosszú évek alatt rájöttem,hogy ez csak látszat összetartás.Azt nem mondom hogy nem vagyunk el viszonylag normálisan,de nálunk (is) megy a pletyka,az irigység,a másik háta mögötti kibeszélés,stb.Nekem van másod állásom,rengeteg pluszmunkám,én nem foglalkozom azzal,hogy a kollégáim miként élnek a munkahelyen kívül,és hogy őszinte legyek nem is érdekel,hogy melyikük hogy van,mert őket sem érdekli,hogy én hogy vagyok.Élettapasztalatból lettem ilyen érzéketlen az élet során,minden jóért csak a rosszat kaptam viszonzásul,én utálom a jópofizást,de ez már az én történetem.
A főnök köszönésére visszatérve,én csak azt tudom írni,hogy számodra az életben ez legyen csak a legrosszabbul eső dolog,ha ez téged zavar,hogy hazafele nem köszön,akkor örülj annak,hogy te köszöntél,ezért nem te vagy a bunkó.
Hát igen,igazad van :)
Inkább úgy fogalmaznék akkor,hogy jó értelemben nem érdekli őket,tehát nem tiszta szívből és jóindulatból érdekli őket a másik,hanem piszkálódásból, meg remélhető kárörömből.
Egy két kivétel azért nálunk is van,de nagyrészt mindig az megy,hogy a másik milyen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!