Csak nekem bunkó az ilyen viselkedés?
Amúgy meg kit érdekel?
Mármint nem az amit írsz hanem a fickó viselkedése.
Munkahely == pénz legyen rendben, a többi a fickót minősíti.
Én is így voltam vele, mondom kit érdekel a sok gyökér kollége meg ilyen meg olyan főnök, ha a pénz ok. akkor csináljanak amit akarnak.
Nem kell vele foglalkozni, mikor a pénzed megkapod, az a lényeg, max. ha tényleg ilyen gyökerek és ennyire zavar akkor kérsz több pénzt, és te nevetsz a végén.
Az igaz, hogy visszaköszönni illik, még ha nem is kedvel az illető, legalább egy "Te még mindig nem döglöttél meg?"-et vakantson el. Egy korábbi munkahelyemen osztottam ki kollégát, aki nem köszönt vissza, viszont rá fél óára odajött okoskodni valamit a munka kapcsán, akkor már érdekesmód ki tudta nyitni a száját. Ez egy utolsó, tirpák, suttyó dolog.
A "Hogy vagy?"-kérdést viszont már unom, egy hülye közhely, a kollégáim 99%-a nem is kíváncsi rá, hogy mi v an velem, ha elkezdem mondani, unotttan hallgatják. Ami már szintén a könyökömön jön ki, az a "Jó étvágyat!", amikor lemegyek a kantinba kivenni a kijáró félóra szünetet. Amikor 30 perc alatt min.6-an mondják az kissé irritáló, pláne ha épp tele van a szám, mert akkor ugye gyorsan le kell nyelnem, hogy egy megköszönést vakkantsak, nehogy tirpáknak nézzenek. Már arra gondoltam, hogy e A4-es lapra ráírom, hogy "Kösz!", és majd azt felmutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!