Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálja ezt velem ha...

Miért csinálja ezt velem ha másokkal nem?

Figyelt kérdés
Az egyik felső beosztású kollégám (férfi) állandóan figyel. Sokszor végigmér (nem egyszer mentem haza munkából úgy, hogy szinte égetett a pillantása és mikor ránéztem akkor nyugodtan méregetett tovább) a szemeimbe mindig hosszasan néz, szinte bámul és hiába próbálom kerülni a tekintetét, akkor a nevemen szólít. Ha rossz kedvem van, akkor mindig csinál valami teljesen kiszámíthatatlant és vicceset, csakhogy megnevettessen. Sokszor ha megyek valamiért a raktárba, akkor jön utánam segíteni. Ha a többi férfi kollégámmal beszélek, akkor mindig közelebb húzódik hozzám. Ha valamit elszúrok, akkor úgy érzem, hogy kivételez velem, mert más kollégákkal szigorúan bánik, de velem semmi. Miért viselkedik így velem ha másokkal tartja a távolságot és laza marad?

2018. ápr. 13. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem egyértelmű teljesen számodra, hogy be akar nézni a szoknyád alá?
2018. ápr. 13. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy be akarna próbálkozni, mert nekem is van párom és neki is.
2018. ápr. 13. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
És az szerinted kizáró ok? Az emberek nem szokták megcsalni a partnerüket?
2018. ápr. 13. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szimpatikus vagy neki. (És)Vagy amit a többiek írtak...
2018. ápr. 13. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
A szemmel vérést gyakorolja rajtad. :D
2018. ápr. 13. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem szeretné megvitatni veled a A Russell-paradoxont, csak nem tudja eldönteni, hogy naiv halmazelméleti formában, vagy más formában, ez vívódóvá és bizonytalanná teszi.

Kezdhetné pedig így:

Egy {\displaystyle S} S halmazt nevezzünk tartalmazkodónak, ha elemként tartalmazza önmagát, azaz {\displaystyle S\in S} {\displaystyle S\in S}. Már a naiv halmazelméletben is, az elemének lenni viszony tetszőleges két halmazra egyértelmű tény. Ezért tetszőleges {\displaystyle S} S halmaz vagy tartalmazkodó, vagy nem, hiszen {\displaystyle S\in S} {\displaystyle S\in S} vagy igaz, vagy hamis.A naiv halmazelmélet, éppen e paradoxoncsalád hatására kijavítandó naiv szemlélete volt, hogy halmazok bármilyen elképzelt összessége halmazt alkot, amely összesség elképzelését látszólag egyértelműen körvonalazni tudjuk azáltal, hogy tetszőleges {\displaystyle S} S halmazról egyértelműen meg tudjuk mondani, hogy eleme-e az elképzelt összességnek, vagy sem.

És a reakciódtól függően változtathatna rajta.

Ezt mutasd meg neki, segítségül. Mert szívesen segítettem. 100%

2018. ápr. 13. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!