Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reggel hatos munkakezdéshez...

Reggel hatos munkakezdéshez mikor szoktak lefeküdni az emberek? Természetes ha valaki már 8-9 között mint egy jó gyerek offolja magát, mert így tud másnap működni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mindig mondom magamnak, hogy most hétkor alszom, ebből ált. 8-8-30as fekvés lesz.

4:40kor kelek, kocsival járok, 10 perc a munkahelyem így

2018. okt. 26. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Én maximum kilencig vagyok ébren, és reggel négy negyvenkor kelek. Nagyon rosszul viselem a kialvatlanságot, volt, hogy hánytam is (komolyan :D) úgyhogy nekem megéri hamar lefeküdni aludni.

A vőlegényem ingázik, így ő már ötkor indul dolgozni, neki az vált be, hogy délután alszik, és így este tovább van ébren. Engem a délutáni alvás nem pihentet.

2018. okt. 26. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
En is 9kor mar alszok, 4:20kor kelek es az 5:30as busszal megyek.
2018. okt. 26. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem 6-kor kezdek, hanem fél órával előbb, de 23:30 előtt ritkán megyek aludni. Nincs gondom vele, megszoktam, bár tudnék aludni még reggel.
2018. okt. 26. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen tenném, de valahogy mindig sikerül kifogni olyan lakást, ahol a szomszédok és az utcán az emberek éjfélig tivornyáznak, dörömbölnek, bömböltetik a TV-t vagy magukat. Így én sem alszom el éjfél-hajnal 1 előtt nem és alig bírok 7-kor felkelni.
2018. okt. 26. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
A válaszolók nagy része robot? Ekkor vagy akkor lefekszek aludni. Lefekszek húsz órakor, mert háromkor kelni kell, lehet, még egy órakor sem tudok aludni. Hogyan? Fekszetek és kikapcsoltok? Nyári időszámitásnál, 23 előtt a lakásba nem kerülök be, akkor sem ha két órakor kelni kell. Úgysem tudnák elaludni. Egy 12 órás vezetés előtt mindig elég volt 2-3 óra alvás. Nem aludtam előtte semmit, az sem okozott gondot.
2018. okt. 27. 10:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Én 7-re járok dolgozni, 6-kor kelek.

Az optimális, ha legkésőbb 22-ig lefekszek, különben úgy kelek reggel, mint akit agyonvertek.

2018. okt. 27. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:

"A válaszolók nagy része robot?"

Nem robot, csak átlag ember alapvető matematikai számítással ki tudja számolni, hogy az átlag 6-7-8, kinek mennyi szükséges alváshoz mikor kell lefeküdni aludni.

2018. okt. 27. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:

#16 látom sofőr vagy, neked a nincs fogalmad a napi ritmusról. Az normális, hogy letekersz 12 órát, alszol 3 órát, majd megint vezetsz 8-at és alszol 16-ot? tengerimalacok is periódusokban alszanak, de ők legalább szabályozottan.

Tudom milyen egy fuvaros, meg a kamionos élete, tudom mit írtam, na ez a robot. Be van állítva mikor dolgozzon, mikor legyen kikapcsolva.

2018. okt. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!