Reggel hatos munkakezdéshez mikor szoktak lefeküdni az emberek? Természetes ha valaki már 8-9 között mint egy jó gyerek offolja magát, mert így tud másnap működni?
Mindig mondom magamnak, hogy most hétkor alszom, ebből ált. 8-8-30as fekvés lesz.
4:40kor kelek, kocsival járok, 10 perc a munkahelyem így
Én maximum kilencig vagyok ébren, és reggel négy negyvenkor kelek. Nagyon rosszul viselem a kialvatlanságot, volt, hogy hánytam is (komolyan :D) úgyhogy nekem megéri hamar lefeküdni aludni.
A vőlegényem ingázik, így ő már ötkor indul dolgozni, neki az vált be, hogy délután alszik, és így este tovább van ébren. Engem a délutáni alvás nem pihentet.
Én 7-re járok dolgozni, 6-kor kelek.
Az optimális, ha legkésőbb 22-ig lefekszek, különben úgy kelek reggel, mint akit agyonvertek.
"A válaszolók nagy része robot?"
Nem robot, csak átlag ember alapvető matematikai számítással ki tudja számolni, hogy az átlag 6-7-8, kinek mennyi szükséges alváshoz mikor kell lefeküdni aludni.
#16 látom sofőr vagy, neked a nincs fogalmad a napi ritmusról. Az normális, hogy letekersz 12 órát, alszol 3 órát, majd megint vezetsz 8-at és alszol 16-ot? tengerimalacok is periódusokban alszanak, de ők legalább szabályozottan.
Tudom milyen egy fuvaros, meg a kamionos élete, tudom mit írtam, na ez a robot. Be van állítva mikor dolgozzon, mikor legyen kikapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!