Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A postasnak van joga szova...

A postasnak van joga szova tenni azt hogy en milyen lassan jovok ki a hazbol? Egyaltalan hogy meri?

Figyelt kérdés
Videk, csaladi haz, hulye postas aki mindenkit ismer. Megjegyezte nekem hogy en milyen lassan erek ki es johetnek gyorsabban is. Hogy meri ezt?? Olyan ideges lettem hogy erre nem is mondtam semmit mert szepet nem tudtam volna szolni. En am egy bekes ember vagyok de akik itt vannak postasok ezek mindig felhuznak. Oruljon hogy egyaltalan pont itthon voltam. Masoknal nem kene elbeszelgetni az idot akkor lenne ideje kicsit varni is. Ez nem ma volt azota meg azt csinalja hogy ha nem futok neki ki a hazbol azonnal akkor elmegy en meg mehetek a postara. Hat en nem fogok neki rohangalni ha epp itthon vagyok az fix. Legszivesebben megcsapnam ugy hogy a felforduljon. Nagyon utalom a postasokat mar. Amikor delutanos vagyok akkor vagyok itthon delelott csak mondom mielott valaki bele kotne ebbe.

2018. okt. 18. 19:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt csinalja biztos forrasbol tudom, mindenki tudja am, a rhadt munkakerulo.
2018. okt. 20. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy joga van szóvá tenni. Durva lenne, ha még ehhez se lenne joga:

Magyarország Alaptörvénye IX. cikk; 1. bekezdés: "Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához."

2018. okt. 21. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

Javaslom a kedves kérdezőnek egyszer dolgozzon kézbesítőként. Rögtön megváltozna a véleménye...

Egy volt postás.

2018. okt. 30. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja te vagy az? Panaszkodott rád a postás, hogy milyen fennhéjázo, beképzelt senki vagy. Mindenért csak pattogsz, mintha valaki lennél. De a lábaidat lassitott felvételben mozgatod. Már arra is gondolt, hogy leüt mint Tarzan a majmát! Pedig egy nagyon rendes, nyugodt ember, de te kihozod belöle a legrosszabbat a neveletlenségeddel.
2021. márc. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!