Sok embert hallottam már panaszkodni hogy nem fizetik ki őket időben vagy egyáltalán nem. Miért verik át a dolgozók nagy részét Magyarországon?
érdekes módon az én ismerősi körömben nem panaszkodnak ilyenekre. egyrészt mert tudni kell hogy hogy tájékozódj előre.. másrészt meg be tudod védeni magad ha van eszed.. harmadrészt meg a "nem pont olyan mint számítottam" még nem jelenti azt hogy átvertek...
de mér van olyan érzésem hogy sima gyári melókról van szó?
Valamint tovább árnyalja a képet eddigi tapasztalataim szerint hogy legtöbbször azok nyekeregnek folyamatosan akik amúgy sem szeretnék dolgozni és mindig vmi kibúvót keresnek
Persze tisztelet a kivételnek.
Az hogy néha késik valakinek a fizetése nem jelenti azt, hogy átverik.
Az állami szektorban is van néha olyan, hogy pár napot akár egy hetet kési a fizetés.
Sok kisvállalkozásnál is szokott olyan lenni, hogy pont nem úgy jön össze és pár napot késik a dolog.
Igen, ezek nem jó dolgok, de nem azt jelenti, hogy akárki akárkit is átakarna verni...
Azokat verik át akik ellenszenvesek valami miatt , szerintem. Engem is nemegyszer, egyébként, konyhán, üzembe, boltba, eü-be.
Eü-be is odamentem egyszer kétszer háromszor valahova, nagy dög, teherautó az ember va..alaga alatt aki "interjúztat", jól megszedte magát, te meg csóri ember vagy, bizonyítványaid rendben vannak, aztán kiderül megrendezett interjúra mentél oda és belehazudott az arcokba simán, lazán.
Na a pénzekkel is így játszanak minden területen az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!