8 általánossal, és egy szakmunkával (barmi) milyen lehetőségek vannak magyarorszagon ami jol keres?
160 már jó kereset?!
Egy jó villanyszerelő simán megkeres annyit, de egy víz-gáz-fűtés szerelő, egy asztalos, de talán még egy kőműves is megkeresi a 160-at.
Én autószerelő vagyok, jelenleg havi 200-at keresek, és idővel ez még sokat fog javulni. Plusz ha nagyon kéne a pénz, akkor bemehetnék hétvégézni, a szombatozásért 300 körül, ha vasárnap is bejárnék akkor majdnem 400 ezret keresnék. Ez azért nem lenne már rossz pénz.
Értékesítő és kész.
Mondjuk sok helyen megkötés hogy legyen középfokú végzettséged, de akkor oda nem mész, ha ilyen nincs neked.
Ha az a terved, hogy "sokat keress", akkor kicsit tovább kéne fejlesztened magadat. Most nem 1-2 millióról beszélek, mert persze az nem feltétlenűl elérhetetlen de az átlag ember egy ilyen szituációból egy átlag motivációval nem csinálná meg.
Szerintem 1-3 éven át szenvedj, hogy a következő 40-60 éves könyebb lehessen. (Persze nem tudom milyen idő vagy)
Az önfejlesztés mivoltja meg a helyzetedtől függ, de egy érettségivel kezdenék és onnan haladnék tovább.
Senki sem álmodott kiskorában arról, hogy lehető legrosszabb bérekért a gyárban robotoljon, futárként vagy eladóként dolgozzon. Valószínűleg ez a komment nem fogja megváltoztatni az életedet, csak arra kérlek hogy gondold el, hogy egy minimális energia befektetéssel mennyire megtudod könnyíteni a további életedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!