Sok embert hallottam már panaszkodni hogy nem fizetik ki őket időben vagy egyáltalán nem. Miért verik át a dolgozók nagy részét Magyarországon?
Figyelt kérdés
És miután otthagyja az ember a nem fizető munkahelyét,elmegy máshová és ott is átverik.Csöbörből vödörbe kerül.Így nem lehet megélni.2018. aug. 12. 21:49
11/15 A kérdező kommentje:
Munkaszerződésed van akkor is megcsinálják hogy nem fizetnek ki.Aztán mehetsz a munkaügyi bíróságra.Jobb esetben az állam néhány év múlva kifizeti a munkabéred rosszabb esetben meg nem fogsz látni egy fillért sem.
2018. aug. 13. 13:34
12/15 anonim válasza:
Ha élő munkaszerződés mellett nem fizetnek ki azt nagyon meg kell indokolni. Ha bizonyítani tudod, hogy dolgoztál, (a munkaszerződés erre is szolgál) akkor nincs olyan munkáltató aki a hasára üt és azt mondja, hogy nem fizetlek ki, mert nincs kedvem. A munkaszerződés fontosságára csak azért hívtam fel a figyelmedet, mert ennek birtokában sokkal kevesebb kellemetlenség éri a munkavállalót, de persze mindenki ott dolgozik ahol akar és úgy ahogy jónak látja. Vagy nem dolgozik sehol és csak kifogásokat keres, mert hát az ilyen emberekből is rengeteg van.
13/15 anonim válasza:
en elo munkaszerzodes mellett nem vagyok kifizetve ketto lassan 3 honapja es semmifele indoklast nem kaptam mert az h nincs penz az nem indok.
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,hol dolgozol?
2018. aug. 13. 19:16
15/15 anonim válasza:
kkv... sztem ennyi eleg is. fizetni nem fizet de a munka az kene neki es meg is kapja... mert senki nem all fel es hagyja ott. en se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!