Tudsz ajánlani nekem egy jó foglalkozást?
Pályáját elhagyni kívánó tanító vagyok. 5 éve tanítok, de szeretnék valami másba kezdeni. Érték a számítógéphez, szeretek adminisztratív tevékenységet végezni. Alkalmazkodó típus vagyok és vevő vagyok az újra. Angolul közép szinten tudok beszélni.
Esetleg aki tanító vagy tanár volt és elhagyta a pályát, ti milyen munkába fogtatok?
Ezek alapján valami irodai munkát tudnál keresni, vagy bármit, amihez nem szükséges külön képesítés vagy szakma. Érdemes lenne tanulnod valami mást, ami érdekel. Az se baj, ha az angolodat fejleszted és tanulsz még mellé más nyelvet.
Több tanár ismerősöm is van akik már dolgoztak iskolán kívül is.
Nyelvszakos tanárok elhelyezkedtek multi cégeknél ahol fontos volt a jó nyelvtudás, otthon is tartottak magán órákat, sokuk nyelviskolába ment tanítani, mert ott jobban kerestek.
Testnevelés szakos tanárok edzőként tartottak sport foglalkozásokat, de ők mind kerestek más munkát is mellé, mert kizárólag ebből nem tudtak volna megélni.
Történelem szakos tanárt is ismerek aki múzeumoknak dolgozott és régészeti ásatásokon is részt vett.
Ezeken a példákon kívül nem tudtak a szakmájukhoz közel álló munkakörben elhelyezkedni. Tanultak valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!