Jelenleg szociális segélyt illetve új nevén foglalkozást helyettesítő támogatást kapok. Férjhez mentem, így változott a nevem, amit a járási hivatalnál még nem jelentettem be. Bajom lehet ebből?
A személyi igazolvány, taj és adókártyán, lakcím kártyán megváltoztattam a nevem.
A Munkaügyi központban is átírták ,csak a járási hivatalba nem szóltam be ahonnan a támogatást havi 22.800 Ft-ot kapom.
Mert azt hittem, hogy összeköttetésben van a munkaügyivel.
Jelenleg változott a lakcímem és ezt be akarom jelenteni a járási hivatalnál, és így utólag mondanám a névváltozást is.
Bajom lehet belőle, hogy utólag szólok?
A támogatás az ez idő alatt is járt nekem,mivel külön élünk a férjemmel, lakcím kártya szerint is. És nincs más jövedelmem.
Szerintem nem baj.
Tudsz valamit a fűtési támogatásról? Automatikusan jár még az idén vagy igényelni kell?
Köszi. De nem kaptál Te sem, igaz?
Amúgy az adatváltozást hogy hány napon belül kell bejelenteni, aláírtuk minden hivatalban. Szóval otthon megvannak a papírjaid, abban utána tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!