Hol tudok ennek utánajárni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó kategóriába raktam a kérdést, de hátha itt tudnak segíteni.
Állítólag rendesen be vagyok jelentve a cégnél, mégis kaptam a NAV-tól egy levelet, hogy adótartozásom van tavalyról. Nem egy nagy összeg, párezer forint, de semmi kedvem évi szinten párezret fizetni.
Állítólag az ügyfélkapun, netes felületen meg lehet nézni, hogy hogy vagyok bejelentve és mik vannak utánam fizetve. Viszont nem találtam sehol. Kapok ugyan fizetési papírt, de olyat én is tudok nyomtatni.
Lehet, hogy en vagyok béna és azért nem találtam. Esetleg tudja valaki, hogy hol tudok utánajárni úgy a dolgoknak, hogy ne kelljen a személyes ügyintézéssel elszúrnom egy fél napot?
Köszönöm.
2018. okt. 17. 09:35
1/3 anonim válasza:
Ügyintézés menüpont - középtájt A-Z lista - T betű - TAJ nyilvántartással összefüggő szolgáltatások - Biztosítási jogviszony - TAJ szám megadása és "Tovább"
2/3 anonim válasza:
Ügyfélkapun a bal oldali felsorolásból kiválasztod az eBEV menüt, az elnavigál a portálra, ott a felső bordó sávból kiválasztod a a szolgáltatások menüt, és azon belül lehet csemegézni adó, járulék egyebekből.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg vak vagyok. :D
2018. okt. 17. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!