Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért panaszkodik a kollégám...

Miért panaszkodik a kollégám hogy semmire sem elég a fizetése, miközben hülyeségekre költi el?

Figyelt kérdés
Viszonylag jól keres, viszont minden hétvégén diszkóba megy ahol elveri az összes pénzét. Meghív minden csajt italra, haverokat is, este alatt elmegy 30-40 000 forintja is. A maradék pénzt pedig eltippmixeli. Viszont mikor festették a raktárat és 3 napig nem lehetett dolgozni, ő volt a leghangosabb hogy neki ez 3 nap mínusz pénz, most így nem lesz elég pénze, szarrágó főnökök, stb.
2018. okt. 9. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Saját viselkedésére nem lát rá, ha van pénz akkor gyorsan elkölti, utána meg panaszkodik. Hasonló mentalitással rendelkező embert én is ismertem, miközben szórta a pénzt, mindig panaszkodott, szidta azokat, akiknek "bezzeg jól megy", "csak tudná miből megy olyan jól másoknak", fizetését meg pár nap alatt elköltötte, státuszszimbólumnak számító dolgokra.

Bár lehet ezesetben illető nem teljes fizetését költi el, de a "szórja a pénzt" és nem lát rá saját viselkedésére itt is helytálló szerintem.

2018. okt. 9. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a családja is ezt csinálja. Vannak ilyen emberek, akiknek a világ pénze sem lenne elég, és persze problémáznak is miatta.

Gondolom, a kérdezőt sem zavarná, hogy mire költi a kollégája a pénzét, ha mellette nem nyafogna állandóan, hogy kevés.

2018. okt. 9. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan nem tudnak bánni a pénzzel. Kell egy normális szint ahhoz h az ember mérlegelje az adott havi bevétele milyen kiadás szintet enged meg. Persze lehet esz nelkul is költekezni de akkor meg pofa befog es ne nyavajogjon h kilóg a segge a gatyabol.
2018. okt. 9. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Belátási hibája van. Érdemes lenne szembesíteni a nehézségeivel elmagyarázni neki, hogy mi mivel jár (fölösleges költés>hó végén nyafizás, hogy nincs pínze). Mit tehetne ez ellen, stb.
2018. okt. 9. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem a rlégi barátnőm volt ilyen. Havi X ezret kapott kézhez. A szüleinél élt, a szülei etették, mégis nulla ft maradt meg a fizetéséből hó végére.

Notóriusan járta a ruhaboltokat, vett táskákat, ékszereket, szuveníreket, játékokat. Járt szórakozni és méregdrága koktélokat rendelt. Állandóan utazgatott és volt, hogy olyyanokért vizetett, hogy lefényképezzék egy sassal a kezén vagy hasonlók.

Ez így nem is baj - de hogy ezek után panaszkodott és mindig úgy költötte a pénzt, hogy előtte panaszkodott hogy most már tényleg aligmaradt pénze...

Nem mindig szeretett a szüleinél lakni, albérletet drágának találta, saját lakást akart, de hitelt nem akart felvenni. Javasoltam, hogy havonta csak kissebb mennyiséget költsön magára és a többit kösse le, de mindig jött, hogy neki kell a feltöltődés, mert az emberek undokok vele és elszívják amúgy is az energiáját és hogy ez a kényeztetés kijár neki.

A végén ráhagytam. Már évek óta nem barátkozunk, nem tudom mi lehet vele, de szerintem ezt az életmódot nem hagyta fel.

2018. okt. 10. 08:23
 16/16 anonim válasza:
Mert egy hülye, aki nem tud mit kezdeni magával, ezért ezt csinálja
2018. okt. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!