Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire okos döntés ez?

Mennyire okos döntés ez?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen az utóbbi időben nagyon kevés munkám akad, mindenki más dolgozik rendesen de nekem nem tudnak feladatot adni és kezdek belefáradni az unatkozásba... Minimálbéren vagyok, szóval tényleg csak ülök és telefonozok.... Arra gondoltam, hogy váltanom kéne, mert napi 8 óra telik el úgy hogy abszolút semmit nem tudok csinálni és ez megőrít. A szüleim szerint örülni kéne hogy nem szakadok meg és mégis fizetik... Igen, csak sajnos ez így is szemet szúrt már pár embernek. A pénz és a munka mennyisége miatt váltanék. Szerintetek mi lenne helyes?
2018. okt. 3. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én váltanék. Hosszú távon nem túl jó, hogy nem tudsz semmi hasznosat csinálni. Minimálbéres helyeknél is van jobb. Én is így kezdtem (bár ott volt mit csinálni), de mindig váltottam, ha valami nem tetszett, és most már van mit a kenyérbe aprítani. :) Úgyse innen szándékoztál nyugdíjba menni, vagy igen?
2018. okt. 3. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, de csak 4. hónapja vagyok itt. Viszont ez így hihetetlenül rossz.
2018. okt. 3. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Tanulj közben valamit online, vagy egyéb távoktatási formába, így legalább fejlődsz, csinálsz is valamit közben.
2018. okt. 3. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenki más melózik rajtad kívül, akkor van munka, csak vagy nem bíznak meg benned, vagy az eddig neked adott feladatokat nem tökéletesen hajtottad végre.
2018. okt. 3. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak van ráció a mondanivalójában. Először a feletteseddel beszélj. Ha akkor sincs érdemi változás, akkor válts.
2018. okt. 3. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem tanulsz valamit? Online tanfolyam, online nyelvtanulás, bármi? Én ezt tettem, amikor ilyen helyzetben voltam (szerintem kevés rosszabb dolog van annál, mint amikor benn kell ülnöd órákon keresztül úgy, hogy semmi dolgod), le is foglalt és meg is térült később.
2018. okt. 3. 11:08
 7/7 anonim válasza:
Ez a "van mit a kenyérbe aprítani" ez létező hülyeség, vagy olyan friss mint maga a válasz? :D
2018. okt. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!