Mennyire motiváltak azok az emberek akik 8-12 órában szerelik össze a Bmw/Audi/Mercedes autóit?
Azért érdekel a kérdés mert engem is érint ez a dolog, csak én Bosch-nál dolgozom most, azt figyeltem meg hogy vannak "bolondok" akiknek dicsőség egy ilyen nagy cégnél "értéket" előállítani, 120-130 ezerért, de igénybevételt tekintve megérne 200+ nettót is.
Néhányan örülnek a cég logojával ellátott tollnak is, kulcstartónak.
Pl Győrben, Kecskeméten, vagy Európában kétlem hogy a többség úgy járna be dolgozni hogy "De jó már vártam hogy neki állhassak a műszaknak" ugyanis az alkalmazottak, operátorok számára megfizethetetlenek azok a típusok, mégis van aki elmondhatja hogy Ó hát én 15 milliós kocsira raktam fel a kerekeket stb
Ezeknek az embereknek nincs lehetőségük feljebb lépni a szamárlétrán, tehát abszolút nem motiválja őket az előléptetés, vagy ilyesmi. A főnökség biorobotként, kvázi rabszolgaként kezeli őket.
A motivációjuk ennélfogva nyilván az, hogy ne haljanak éhen. Alapból, dolgozni ki a fene szeret? A késői sztahanovisták maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!