Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire motiváltak azok az...

Mennyire motiváltak azok az emberek akik 8-12 órában szerelik össze a Bmw/Audi/Mercedes autóit?

Figyelt kérdés

Azért érdekel a kérdés mert engem is érint ez a dolog, csak én Bosch-nál dolgozom most, azt figyeltem meg hogy vannak "bolondok" akiknek dicsőség egy ilyen nagy cégnél "értéket" előállítani, 120-130 ezerért, de igénybevételt tekintve megérne 200+ nettót is.

Néhányan örülnek a cég logojával ellátott tollnak is, kulcstartónak.

Pl Győrben, Kecskeméten, vagy Európában kétlem hogy a többség úgy járna be dolgozni hogy "De jó már vártam hogy neki állhassak a műszaknak" ugyanis az alkalmazottak, operátorok számára megfizethetetlenek azok a típusok, mégis van aki elmondhatja hogy Ó hát én 15 milliós kocsira raktam fel a kerekeket stb

2018. okt. 2. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezeknek az embereknek nincs lehetőségük feljebb lépni a szamárlétrán, tehát abszolút nem motiválja őket az előléptetés, vagy ilyesmi. A főnökség biorobotként, kvázi rabszolgaként kezeli őket.

A motivációjuk ennélfogva nyilván az, hogy ne haljanak éhen. Alapból, dolgozni ki a fene szeret? A késői sztahanovisták maximum.

2018. okt. 2. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de valaki ezt élvezi. Nekem van egy ismerősöm, éppen közgazdászként jár doktori iskolába, van vállalkozása, tőzsdézik, eléggé nagy koponya. Egyszer szóba került az ilyen monoton munka és azt mondta neki az a vágya, hogy ilyet csinálhasson. Mert közben szabadon agyalhat bármin.
2018. okt. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!