Miért erőltetik a munkahelyek az open office elrendezést?
*Miért választja mégis ezt a kialakítást a legtöbb munkahely
Mert rabszolgák kellenek neki, és nem érdekli az ember. Azoknál akiknél ezt tapasztalod, onnan lépj, amilyen gyorsan csak tudsz.
Az én cégem nemsokára költözik, akkor tudok az open office-ról nyilatkozni.
2 éve dolgozom itt, első munkahelyem.
Igazából a pici irodák hátrányait éltem meg eddig.
Nagyon zárt, szinte klausztrofób, főleg, ha besüt a nap és a szalagfüggönyt is össze kell húzni.
Én állandóan elhasznált levegőjűnek érzem, bár biztos az open office is az, csak a nagyobb tér valahogy tényleg segít.
Jelenleg még a mi csoportunk is 2 szobában ül, munkával kapcsolatos infók nagyon nehezen adódnak át, a csoportvezetőnek mindent kétszer kell elmondania. Ha valamelyik munkatársnak kérdése van, nem tudja egyszerre mindenkinek feltenni.
A beszélgetésekről nem is beszélve!
A rokon területekről nem is beszélve!
Én el tudnám képzelni, hogy az egész igazgatóság egy irodában üljön, sokkal jobban terjednének az infók. Nade nemsokára.
Amerikai multis modell, átvették. Olcsóbb a fenntartása, meg lehet figyelni a dolgozókat. Nem a magánszféra biztosítása a cél, hanem a profit.
Én sem szeretem, de ez van. Álmodoztam kétfős irodáról, egész addig, amíg a tesóm nem dolgozott egy ilyenben, és elmesélte, hogy állandó vita van, mert a másik nő fázik, amikor neki melege van, zenét hallgatna, mikor ő elmerülne a munkájában, így állandóan tologatnak egy radiátort meg egy magnót. Hát, erre sem vágyom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!