Ti támogatnátok az örök bentlakásos munkahelyek bevezetését a gyárakban?
#4:
Az emberek biztos a kormány által lennének ilyen "Orwell-üzemekbe" behajítva. Aki nem akar dolgozni, azt meg elviszi a nagy fekete Csajka. :D
Mai napig léteznek munkásszállók, vállalati lakások, a 8 órás munkaidő átlag 10-12 órát jelent, a céges sportolási/kikapcsolódási lehetőség szintén a gyárhoz közel... amit leírtál abból csak a kerítés láthatatlan, de ott van az is, hidd el, a hosszúlejáratú juttatási csomagokban.
Ami nekem néha hiányzott, hogy néha mégis bent aludtam volna, mert le lehetett csúsztatni az órákat, így volt, hogy haza is csak aludni jártam, örültem volna hogy megspórolok 3 órányi utazást naponta, hogy 6 órát alhassak, aztán mehessek megint 12-14 órázni.
"Aki vállalja hogy e szerint él, annak biztos fedél és étel lenne a jutalma."
Mint isten nem ? Nekem Szabad élet szabadság, vakarom a Bahamákon, neked meg ez, ennyi a jutalmad, fedél meg kaja, érd be ennyivel. Ne akard hogy csúnyát mondják.
Léteztek, léteznek katonai városok, csak katonák és a családjaik számára kialakított, felépített, mindennel felszerelt kis "mű városok" (Amerika). Na de azok amikor kimenőt kapnak, jaguárral, meg Lincolnnal dörgetnek ki onnan, és mennek pecázni hawaira .
"...szexuális életet is csak úgy élhetnének, hogy abból terhesség ne legyen, ha bekövetkezik azonnal kilakoltatnák a nőt."
Tehát, aki odamegy dolgozni, az lemond arról a jogáról, hogy valaha is megszaporodjon? Esetleg sterilizáltatnia nem kell magát? Bocs, de ez egy jó nagy marhaság.
És mi a helyzet, akkor, ha valaki a kelleténél egy kicsit jobban kirúg a hámból a hétvégi kimenő alatt, és úgy érkezik vissza? Akkor azt majd megszankcionálják, megbüntetik valamilyen módon? Ergo nem csinálhatja azt a szabadidejében, amit szeretne?
Ez egy orwelli falanszter lenne, nem egyéb. Nemhiába, én írtózom a kényszerösszezártságtól, suliban koleszos sem lettem volna semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!