Egyetem (gazdasági, psz) mellett mennyire reális heti 20 órát dolgozni?
Első félévtől szeretném kezdeni. Igazából én az egyetemhez úgy állok, hogy “csak legyen meg a kettes”.
Albérletbe szeretnék menni, de a pesti árakat szüleim nem tudnák finanszírozni teljes egészében...
kollégiummal az a baj, hogy másokkal egy szobában kell lennem és úgy nem tudok tanulni, szükségem van magán térre. Testvér hiánya miatt azt se tudom milyen osztozkodni.
Szóval szerintetek 20 óra munka egyetem mellett mennyire reális ötlet? Idegi roncs lennék a végére? Tanulás rovására menne?
Koszi a valaszokat.
Persue nem ugy ertettem, hogy semmit sem tanulnek... eleg szorgalmas tanulo vagyok es matekot nem kell magyarazni nekem tul sokat, de termeszetesen lehet, ez egyetemen teljesen mashogy lesz.
Tanulnek, viszont nem ugy, hogy ejjel-nappal a konyvek felett bujva (max szorgalmi idoszakban). Paran mondtak is, hogy egyetem mellett tobb szabadidejuk van, mint kozepsuliban volt, szoval emiatt szeretnek bevallalni munkat.
Valaki meg tudja nekem allapitani, hogy kozepiskola vagy egyetem (gazdasagi!!!) mellett konnyebb dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!