Első nap a munkhelyemen katasztrófa lett. Azóta sírok egész nap és szörnyen érzem magam. Szerintetek hogy tegyem magam túl ezen?
Figyelt kérdés
pénteken volt az első napom. Eleinte minden jól ment. Talán túl jól is, mindenkivel beszélgettem, nagyon kedvesek a kollegák, szerintem kedveltek is.
Aztán egyszer csak előjött a betegségem ( pánikbetegség). Nem volt nálam gyógyszer ezért gyorsan berohantam a wc-be és egy órán át ott ültem és végeztem a légzőgyakorlatokat amiket az orvosom mondott. Aztán jobb lett, visszamentem de nagyon szégyelltem magam hogy eltüntem, biztos azt gondolják, hogy nem érdekel a munka és lógni akartam
2018. szept. 23. 15:31
11/14 anonim válasza:
Mellesleg egészségügyi nyilatkozatnak hívják. Keress rá!
12/14 anonim válasza:
nem keresek rá én anynit mondok hogy ezer helyen dolgoztam már köztük állami helyeken is és soha sehol iylet nem kértek
13/14 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy azért nem, mert nem fizikai munkát végeztél. Azt elég nehezen tudom elképzelni, hogy alkalmassági vizsgálatkor semmit ne írassanak alá.
Mindettől függetlenül, az eltitkolt betegségnek következményei lehetnek. Jobb esetben csak elbocsátás.
14/14 anonim válasza:
Emiatt egyáltalán nem kell magad rosszul érezni! A saját főnökömből kiindulva, aki egy sz*rházi, nem mondanám el a betegségemet, mivel amit elmondok neki bizalmasan, azt pár óra múlva minden kollégám tudja, nem tudhatod, hogy a tied nem-e hasonló. Ha nem kérdezték azonnal, én magamtól nem hoznám fel a dolgot, ha esetleg rákérdeznek, akkor azt mondanám, hogy elrontottam a gyomrom és wc-n voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!