Hogyan szedjem rendben az életem, ha totális katasztrófa az egész?
Igazából az életemnek egyik terület sincs rendben.
Rossz a fizikai és a mentális egészségem, nincsenek barátaim, párkapcsolatom, a munkámat utálom, a sulit nem fejeztem be, és még sorolhatnám.
Én próbálok változni, de úgy érzem, hogy nem lehet, mert már annyira bele vagyok ragadva ebbe.
22/F
Pedig csak te magad tudsz változtatni.
Nem csak ugatok, én is voltam ilyen helyzetben mint te, de volt egy célom, amiért dolgoztam, és kivakartam magam a mocsárból. Az önsajnáltatás nem segít, még akkor sem, ha jogosnak érzed!
"Már"? Még csak most kezded a szárnybontogatást az életed azon szakaszában, amiben már felelősséged teljes tudatában hozol döntéseket. Semmivel nem vagy elkésve.
Mivel konkrétumokat nem ismerek, így a helyedben a következő gondolatokon szaladnék végig:
1. Van-e energiám a munkám után másra is az életben?
- HA igen, használd ki. Fejleszd magad testileg és ismeretileg egyaránt.
- HA nem, próbáld meg felülvizsgálni a lehetőségeidet. A lakóhelyed miatt, vagy egyéb okokból nem tudsz kevésbé terhelő kereseti lehetőséget találni.
2. Számíthatsz-e a szüleid támogatására (legalább lakhatás szintjén), ha esetleg a további tanulással szeretnél megpróbálkozni? Amennyiben igen, célszerű lehet vele élni.
A barátok, párkapcsolat már relatíve könnyen jön, ha sikerül a belső problémáidat orvosolnod és tudsz a külvilágra is fókuszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!