Ha a munkahelyen rákérdeznek, hogy van-e pasim, mit
mondjak (leszbikus vagyok)?
Figyelt kérdés
Ma valaki rákérdezett. Mondtam, hogy nincs, erre rákérdezett, hogy hogy lehet, hogy ilyen csinos lánynak nincs barátja. Azt mondtam, hogy így alakult, ez a helyzet. Erre rákérdezett, hogy volt-e már.
Nem akarom reklámozni, bár a Facebook oldalamon elég egyértelmű, hogy az vagyok (2015-ben beállítottam a szivárványos filtert, egy csomó LMBTQ-s oldal van lájkolva). (Nem jelöltem be őket ismerősnek). De nagyon faggatott és félek, hátha mások is elkezdenek.
Ha van párod, akkor azt mondod, hogy párkapcsolatban vagy. Azt nem kell részletezni, hogy milyen nemű a partnered. Ha meg nincs párod, akkor megmondod, hogy nincs, és ha ezek után közeledni akar feléd valamelyik pasi, közlöd vele, hogy bocs, de nem az eseted. Ilyen egyszerű :)
2018. szept. 20. 19:01
3/20 A kérdező kommentje:
A bátyám szerint jó nagy hülye voltam és azt kellett volna mondanom, hogy van.
2018. szept. 20. 19:05
4/20 anonim válasza:
Nem hazudtál, pasid az tényleg nincs. Idióta meg maximum az aki faggotózik mikor semmi köze ezekhez a dolgokhotz.
2018. szept. 20. 20:01
5/20 Metionin válasza:
Azt hogy semmi köze hozzá. Mert tényleg nincs.
2018. szept. 20. 22:26
6/20 anonim válasza:
Van párod. Ha tovább faggatózik, mondd meg, hogy nem akarsz róla beszélni (ha nem akarsz, mert nincs köze hozzá).
Üdv, szintén leszbikus.
2018. szept. 21. 12:06
7/20 anonim válasza:
Azért szerintem attól, hogy valaki leszbikus, nem kell rögtön bunkónak lenni az összes férfival, aki ismerkedni szeretne. Ez a "semmi közöd hozzá" elég tapló válasz. Nincs rád írva, hogy leszbikus vagy, nem az ő hibája, hogy nem tudja és hogy tetszel neki. Megmondhatod neki normálisan, hogy jelenleg nem szeretnél párkereséssel foglalkozni, nem aktuális stb.
2018. szept. 21. 15:15
8/20 anonim válasza:
Hát heteroként nyilván máshogy látom a helyzetet, de sztem én simán rávágnám, hogy “nincsen, barátnőm/csajom van”. Sőt, ezt ki is fogom próbálni a legközelebbi érdeklődőnél (fiatal eladólány vagyok, nagy számok törvénye; mindig van bepróbálkozó), hátha hamarabb leakadnak rólam, és nem kell válaszolni a pofátlan, magánszférámba mászó, a párkapcsolatom milyenségét firtató kérdésekre. Köszi az ihletet! ;)
2018. szept. 21. 18:53
9/20 A kérdező kommentje:
Ezt a vásárlóra gondoltad vagy a kollégára?
2018. szept. 21. 20:06
10/20 anonim válasza:
Én simán azt válaszolom, hogy nincs (mivel nincs). Ennyi. Pedig nem vagyok leszbikus.
Amúgy nem kell mindenkinek megfelelni, ez a lényeg. Ha pletykálni akarnak, találnak indokot, a leszbikussagon kívül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!