Ha a munkahelyen rákérdeznek, hogy van-e pasim, mit mondjak (leszbikus vagyok)?
Figyelt kérdés
Ma valaki rákérdezett. Mondtam, hogy nincs, erre rákérdezett, hogy hogy lehet, hogy ilyen csinos lánynak nincs barátja. Azt mondtam, hogy így alakult, ez a helyzet. Erre rákérdezett, hogy volt-e már.
Nem akarom reklámozni, bár a Facebook oldalamon elég egyértelmű, hogy az vagyok (2015-ben beállítottam a szivárványos filtert, egy csomó LMBTQ-s oldal van lájkolva). (Nem jelöltem be őket ismerősnek). De nagyon faggatott és félek, hátha mások is elkezdenek.
2018. szept. 20. 18:52
11/20 A kérdező kommentje:
De ez a lényeg. Mondtam, hogy nincs, erre faggatni kezdtek. Mások is rákérdeztek már, de nem faggattak, hogy miért nincs. Pasik meg főleg nem szokták firtatni
2018. szept. 23. 17:05
12/20 anonim válasza:
Nem kötelező minden kérdésre válaszolni amit feltesznek neked. Én pontosan emlékszem arra, amikor megtanultam a magánélet szó jelentését, és máig nem értem, hogy hogy képes az emberek többsége úgy élni, mintha ez a fogalom még csak nem is létezne.
13/20 anonim válasza:
Megmondod hogy ne haragudj, de nem szeretnék beszélni a magánéletemről (mert amúgy semmi köze hozzá a kollégáidnak).
14/20 anonim válasza:
Ha nincs senkim, akkor azt mondom, hogy nincs. Ha van, akkor azt, hogy van párom. Én is leszbikus vagyok.
15/20 anonim válasza:
Leszbikus vagyok. Elmondtam amikor szoba került. Semmi gond nem volt belőle.
16/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok; Személyes üzenetküldő; nincs jelenleg párom.
17/20 anonim válasza:
Már nem azért de a kollégáknak mi köze van hozz, hogy van e valakid és hogy milyen nemű? Sose értettem, hogy egy munkahelyre miért nem lehet úgy bemenni, hogy dolgozunk, ledolgozzuk a nyolc órát, Sanyi hazamegy a Gizijéhez, Panni meg a Zsuzsikájához. Nem mindegy ki kihez megy haza? Sosem faggattam senkit, hogy kije van mije van, munkahelyen az a kérdés akar e dolgozni vagy sem?
18/20 A kérdező kommentje:
Mert ez egy ilyen munkahely. Mesélnek arról, hogy hogyan főznek az "embernek", mutatják a fotót a párjukról, amior esküvőre mennek, van, hogy valakiért a férje megy el.
2018. okt. 24. 13:43
19/20 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Elnézést, de akkor a kollégáid összekeverik a haveri társaságot a munkahellyel. Ahogy írtam, egy munkahelyen dolgozni kell. Jó oké az ember elmondja hol nyaraltak mit főzött tegnap stb. De ami magánügy, és nem szeretnéd elmondani, azt tiszteletben kell tartaniuk. Sosem értettem miért kell a kollégákat barátokként kezelni. Veszélyes és ostoba dolog, mellesleg elvonja a figyelmet arról amiért ott vagytok: a munkáról.
20/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja, volt olyan, találkoztam valamelyikükkel az utcán, és adott puszit.
2018. okt. 25. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!