Villamosmérnök gyakornoki helyeken segítenek szakdolgozatban?
Bonyolult a helyzetem, és eléggé kihúzna a bajból, ha tudnék egy céget találni, ahol segítenek, adnak szakdolgozat témát.
Mennyire gyakori hogy segítenek ilyesmiben?
Lehet ilyeneket találni. Bemész a (bármelyik) szakcéghez, és a harmadik ember, akihez utalnak, már biztosan tud valamit.
Arra kell vigyázni, hogy nehogy olyant adjanak, ami valós probléma, és eddig még soha senki nem állt elő a megoldással.
Szakdolgozatot inkább kis igényűt kell jól megoldani, mint belefulladni a világhír és az orbitális gazdagság álmába.
Persze, amit az intézmény elfogad feladatnak.
Annak idején láttam vagy öt olyan, elképzelt, sakktábblaszerű, szűzparcellás terület új lakónegyed villamosenergiaellátása szakdolgozatot, ahol ugye úgy megy a vezeték, ahogyan akarod, hiszen nem tervezel a tájba kanyont, hegyet, tank lőteret, stb, nincs 90 foktól eltérő szög, ésígytovább. Akkor kicsit lenéztem ezeket, de rájöttem, ezt lehet egyszerűen és jól határidőre megoldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!