Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi legyen? Lelkileg fáradt...

Luis19 kérdése:

Mi legyen? Lelkileg fáradt vagyok.

Figyelt kérdés
Igazából egy sz@r életem vam :D ezen már csak nevetni tudok. Anyám lelkileg kész, dolgozik de lelkileg annyira fáradt,hogy napok kérdése és feladja. Én dolgozok de ugyan az helyzet, csak en mar feladtam. Ami a szerencsem,hogy nem bejelentett munkahelyem van. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy be-e mennyek reggel? 18 eves vagyok, és sajnos depressziós. Változtatni akarok már 2 hónapja de semmi sem sikerült. Barátaim nincsennek..a munkahelyemen meg csak 1 férfi van, de az is 70 éves. És ez igaz.
2018. szept. 18. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Se testvéred se rokonod, senkid sincs??

Amugy meg akár egyedül is mehetnél. Szedd össze magad, az hogy egyedül otthon ülsz, attól nem lesz jobb. Mozdulj ki!!

2018. szept. 19. 23:25
 12/12 A kérdező kommentje:

13 éves öcsém van.

Rokonaim többsége halott, unkota testvérek külföldön vannak.

Nem ülök egésznap a szobában.

Naponta eljárok sétálni a parkba, le ülök egy óra hosszára aztán megint sétálok😊 Nekem azt mondták, hogy a barátok jönnek maguktól. Hát 3 hónapja semmi. :D lehet,hogy valamit rosszúl csinálok.

2018. szept. 20. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!