Én vagyok az antiszociális?
Jézus atya gatya...milyen emberek vannak.
Velem is történt hasonló. Szívem szerint többször megütöttem volna, de én lettem volna a rossz akkor...
A "legjobb" az volt mikor ő megver mondta...kimegyek ő meg bent maradt...de ezt többször eljátszotta, de persze ugyanolyan maradt. Ez egy kezeletlen cukros ember volt az én esetemben akinek ráment az agyára a cukor.
Volt olyan eset hogy tartott 1 órás monológot (nem viccelek) amit senki sem hallgatott. Majd elkezdtem haverral beszélgetni és leb.szott hogy miért nem figyelek rá...hát anyádért....hiába beszéltem vele csúnyán azt se érdekelte.
Sokszor meggyanúsított hogy ezt-azt elloptunk tőle valamit majd végül mindig kiderült hogy meglett otthon stb
Az ilyen és ehhez hasonló emberek lehúzzák azokat akikkel dolgozik.
A főnöknek hiába mondtuk...oldjátok meg magatok között....na nem is való az ilyen főnöknek...
A legdurvább hogy én határozott egyéniség vagyok de a vicc hogy én se tudtam mit kezdeni mert az ilyen már agybajos, hiába mondtál is neki valamit nem fogta fel...
8an voltunk munkások 7en utáltuk őt...nem zavarta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!