Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Én vagyok az antiszociális?

Én vagyok az antiszociális?

Figyelt kérdés
Olyan munkakörben dolgozom, hogy állandóan oda kell figyelnem,különben baj lehet,amiből meg nekem lehet bajom.van egy kollégám aki pár méterre dolgozik tőlem más munkakörben, állandóan beszélgetni akar, állandóan beszéltet engem.A közelben néha szinte senki nincs, állandóan engem b...sztat.ha látja rajtam hogy feszült vagyok, mégjobban beszéltetne, mindenről be kell számolnom.ha valamit arrébb teszek 15 centivel, arra is rákérdez, mindent meg kell magyaráznom.ha néha ingerülten válaszolok,még ő sértődik meg,felfujja magát, és kijelenti, hogy akkor nem is beszélget velem le vagyok sz...va!(bárcsak ne beszélgetne,de 10 perc után megbocsát, és kezdődik minden előről)-hogyan kezeljem a dolgot hogy ne kelljen vele folyamatosan beszélgetnem, de ne sértődjön meg?-elég bunkó ember szerintem értelmesen nemlehet elmagyarázni neki hogy hagyjon békén.a munkámat nem fogom feladni, mert Q..va jól keresek, szeretem csinálni,ő sem fog kilépni, az egy másik sztory hogy miért."szétültetni" sem lehet minket,mert a berendezések helyhez kötnek.

2018. szept. 16. 08:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy jo kis csicskitot levagsz neki mikor epp "megbuntet" aztan utana mar semmi baj se lesz
2018. szept. 16. 09:52
 12/16 A kérdező kommentje:
#10-hát igen , mint a dedóban, pedig én elmúltam 50,ő pár év múlva 50 (bár ne élné meg)-valóban soha nem szóltam neki semmit mikor "büntetett"-mert jól ismerem ,akkor egyből támadna,volt hogy tisztában voltam vele hogy büntetést hajtott végre,(nem értem miért)rákérdeztem, és tagadta.pedig csak ő lehetett, nem volt nehéz rájönni.50 évesen konfrontálódjak vele?játtsza az agyát mindenki elött,mindenek felett állónak érzi magát.
2018. szept. 16. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen munkahely ez, ahol szellemi fogyatékosokat foglalkoztatnak?
2018. szept. 16. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt tudom elmesélni, hogy akinek mindent kétszer kell elmondani, ahhoz nincs kedvem szólni egy idő után.
2018. szept. 16. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
juj, eleg gyanus, h szemelyisegi zavara van, ebbol is narcisztikus. mindenki felett allonak erzi magat, "buntet" (ez az erzelmi zsarolas: beszelj velem vagy kapod a sertodest, ha azt nem akkor duhos leszek es kapod az almacsutkakat). a hataraid allandoan atlepi stb. ha ra fogsz szolni azzal nem fog semmi valtozni, mert nem kepes betartani a hataraid es ez nem fog valtozni. a jo megoldas ebben ag esetben a szurke ko technika: ne kezdj vele beszelgetest, es ha hozzad szol csak 1 szavas, monoton hangu valaszokat adj. soha ne hozzon ki a sofrodbol es ne mutass semmi erzelmet fele, mert pont erre jatszik. szimplan egy aha,oke, igen eleg. igy meg fog teged unni, mert tobbet nem tud majd hasznalni, nem leszel erdekes szamara. persze eloszor ismet buntetni fog es duhos lesz, de ezekre se figyelj. ha buntet ne lassa, h idegesit teged, vagy bant, egyszeruen dobd ki az almacsutkakat es a robbit es dolgoz tovabb, meg fogja unni es keres mast akit szekalhat. sok szerencset!:D
2018. szept. 16. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Jézus atya gatya...milyen emberek vannak.

Velem is történt hasonló. Szívem szerint többször megütöttem volna, de én lettem volna a rossz akkor...

A "legjobb" az volt mikor ő megver mondta...kimegyek ő meg bent maradt...de ezt többször eljátszotta, de persze ugyanolyan maradt. Ez egy kezeletlen cukros ember volt az én esetemben akinek ráment az agyára a cukor.

Volt olyan eset hogy tartott 1 órás monológot (nem viccelek) amit senki sem hallgatott. Majd elkezdtem haverral beszélgetni és leb.szott hogy miért nem figyelek rá...hát anyádért....hiába beszéltem vele csúnyán azt se érdekelte.

Sokszor meggyanúsított hogy ezt-azt elloptunk tőle valamit majd végül mindig kiderült hogy meglett otthon stb

Az ilyen és ehhez hasonló emberek lehúzzák azokat akikkel dolgozik.

A főnöknek hiába mondtuk...oldjátok meg magatok között....na nem is való az ilyen főnöknek...

A legdurvább hogy én határozott egyéniség vagyok de a vicc hogy én se tudtam mit kezdeni mert az ilyen már agybajos, hiába mondtál is neki valamit nem fogta fel...

8an voltunk munkások 7en utáltuk őt...nem zavarta...

2018. szept. 16. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!