Milyen munka ajánlatos valakinek, aki antiszociális?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 16:34
1/11 anonim válasza:
Elbújni a világ elől egy családi vállalkozásba.
2/11 anonim válasza:
Úgy érted, nem szeret társaságban lenni. Az antiszociális nem ezt jelenti. Amúgy jó kérdés, erre keresem én is a választ, mert mindenhol van legalább egy-két idióta, aki csak azért jár be, hogy elcsessze a másik hangulatát...
3/11 anonim válasza:
Monoton szalag munka, ahol kapsz füldugót is a zavaró zajok kizárása végett.
4/11 anonim válasza:
Úgy érted, nem szeret társaságban lenni. Az antiszociális nem ezt jelenti. Amúgy jó kérdés, erre keresem én is a választ, mert mindenhol van legalább egy-két idióta, aki csak azért jár be, hogy elcsessze a másik hangulatát...
5/11 A kérdező kommentje:
Nem, szó szerint értem.
2017. ápr. 22. 18:59
6/11 anonim válasza:
Monotonabb munkák, például adatbázisok karbantartása, epéítése, backoffice, emailes customer service, fordítás, vagy sok kétkezi munka van, ahol egyedül elbíbelődhetsz egy műhelyben, pl aranyműves vagy ötvös, órás, stb.
7/11 anonim válasza:
Akármelyik. Te az aszociális emberre gondoltál szerintem. Az összes nagyszájú rosszgyerek antiszociális. A visszahúzódóak meg aszociálisok.
8/11 anonim válasza:
Bár mondjuk mind a kettő kicsit összetettebb személyiségre utal, kirívó esetekben sorolnak valaki egyikbe s másikba. Hiszen az antiszociális olyan rossz személyiségre vall, aki még a saját közegét is felbolygatja, meghülyíti, az aszociális ember pedig kifejezetten kerüli az emberi kapcsolatokat minden téren. Neked ez esetben olyan munkahely kéne, ahol csak a munkádra összpontosítasz.
10/11 anonim válasza:
darukezelő
börtönőr / smasszer / éjjeliőr
hentes / mészáros / boncmester
távolsági fuvarozó / kamionos / vonatvezető
jegyellenőr
kukás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!