Volt már dráma a munkahelyeteken?
Hangos kiabalas miota drama? Inkabb hetkoznapi.
Aprosagokat kihagyom, a legdurvabb hogy melohoz vezeto uton utolso par 100 meteren 1 nagyobb fa van az ut mellett, egy kornyekbeli ferfi ott akasztotta fel magat, reggel meg 10 meterrol nem vettuk eszre, a kimeno valtasnak tunt fel.
Ugyanazon a munkahelyen ahol most vagyok, csak másik műszakban heti szinten úgy összevesztek egymással az emberek, hogy már a parkolóban való lerendezésről beszéltek, gyakori volt a sírás is a nők részéről valami miatt, volt testi fenyítés is.
Átkerültem másik műszakba, ahogy meséltem az itteni embereknek úgy tekintettek az ottani dolgokra mintha egy másik világ lenne az egész, itt ha egy kicsit is felemeli valaki a hangját a másikra, egyből mennek műszakvezetőhöz és ő hoz ítéletet, nagyon kiáll az embereiért.
Elkezdtünk egy nagy házban egy padlóburkolást, jött a tulaj másnap, és kijelentette, hogy ez a munka még nincs kész, és nem hajlandó kifizetni félkészen, erre a főnök és a tulaj elkezdtek veszekedni, ordítottak, majdnem egymásnak ugrottak. Ezután elment a tulaj, és a főnök elkezdte a fűtéscsöveket kitépkedni, meg összetörni a villanykörtéket, kihúzgálni a lógó vezetékeket a falból, és megállás nélkül ordított, hogy mi az, hogy őt nem fizetik ki.
Itt betelt a pohár, és úgy döntöttem haza jövök. Másnap a tulaj és a főnököm szerződést bontottak.
Egyik kolléganőm elájult,tolószékkel vitték el,aztán kórház.Másiknak meg pánikrohama volt,nem kapott levegőt,csak azt hallottam,hogy jajveszékelve sír,és kiviszik a levegőre.Aztán jobban lett,mondta,hogy sok a gond otthon,nem tud aludni egy hete.
Én meg kiabáltam már kollégával,aztán bezúztam egy ajtót,biztonsági őr jött oda,hogy mi történik.
Az volt a dráma, hogy ott dolgoztam.
tragikomédia volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!