Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A mostani munkahelyen nehezen jövök ki a kollégákkal. A fizu elég jó ahhoz képest, hogy betanított munka. Hétvégén is dolgozni kell. Az új helyen ahol voltam állásinterjún (az is betanított munka) többet ígértek, és nem mindig kell bemenni hétvégén.

A mostani munkahelyem helyben van, biciklivel tíz perc, viszont az új helyre kb. 2 órát kéne buszozni. Szeretem ezt a helyet csak a kollégáim készítenek ki, szeretnék kikerülni ebből. Csak nem merek kockáztatni, nem merem otthagyni a biztosat ( majdnem 2 éve itt dolgozok). Nincs rá semmi garancia hogy, az új helyen normálisak lesznek az emberek.

Ti melyiket választanátok?

2018. szept. 11. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért, a másik milyen messze van?

Én kockáztatnék bár nem anyagiak miatt, hanem amit írtál, hogy nehéz megtalálni a mostani munkatársakkal a közös hangot.

Ha ezen nem lehetne változtatni, én továbblépnék egy idő után.

2018. szept. 11. 15:07
 2/5 anonim válasza:
Ha nem lépsz, változás sem lesz. Én mennék az új helyre. Nem kötelező elviselni a hülyéket. Ha nem jön be az új hely, onnan is lelépsz pár hónap múlva. Milyen munkakörről van amúgy szó?
2018. szept. 11. 15:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam a 2 óra az napi 2 óra lenne egybe oda-vissza. 42 km az út.

Egyszerű operátori munka lenne

2018. szept. 11. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha neked belefér ez a táv, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni.
2018. szept. 11. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Válts. Már csak a pénz miatt is.
2018. szept. 11. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!