Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetne normalizálni...

Hogyan lehetne normalizálni az alábbi helyzetet egy problémás kollégával?

Figyelt kérdés

Nemrég új munkahelyen kezdtem és van egy problémás kolléganőm, akivel furcsa mód a vezetőség sem tud nagyon mit kezdeni.

A maradék ételemet is megeszi, más kolléga ételébe kézzel belenyúlt. Megissza a kávém nagy részét, vizslatja az ebédemet.

Parancsoló, kioktató hangnemben tud csak hozzám szólni és furkál is. Ha határozottabban szólok neki, fontoskodva rám ripakodik, hogy vegyek vissza a "támadó stílusból". A munkahelyen is azon van, hogy az embereket, akik jól kijönnek egymásnak ugrássza. Napi szinten "kelti a hangulatot".

Akit lát (és akitől tud), kéreget kölcsön nagyobb összeget, amit nem ad meg. Mindent zárni kell előle, mert amit lát, vagy elteszi, vagy megeszi, megissza, ha ételről, italtól van szó van szó.

Nem lehet leülni vele leülni megbeszélni a fenti helyzetet, mert hárít és ordibál, áldozatnak tetteti magát.

Próbálja kihasználni a helyzet, hogy fiatal vagyok és próbaidő vagyok.

Mit lehet tenni ebben az esetben?

2018. szept. 7. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki kell közösíteni.
2018. szept. 7. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy épp most ivott/evett bele egy herpeszes ember kajájába... Vagy valami gány betegséget találj már ki, ami fertőz. Egy életre elmegy a kedve tőle.

Tegyetek ki neki egy gyömbéres üdítő üveget,amibe valaki belepisált. Nem tom, ilyen alpári emberrel csak alpári módon tudtok elbánni. Had sírjon.

2018. szept. 7. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Van pofája kioktatni bárkit azok után hogy ő miket csinál? A főnökség helyében vagy leszúrnám és alja munkákat bíznék rá vagy egyenest kirúgnám, ha nem nélkülözhetetlen.
2018. szept. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!