Mit érdemes tudni egy nyomozó pályafutásról? Tanulmányairól, a magánélet és munka arányáról?
Sokat olvasgattam mostanában a témáról, de amit eddig találtam az mind elég hivatalos volt, nem tapasztalat alapján íródott.
Ami érdekelne:
1,gyakorlati oktatás az egyetemen (NKE)
2,lehetőségek a munkaerőpiacon
3,a magánéletre mennyire hat ki? Nyilván mukakőrtől függ de érdekelnének példák.
4, gazdasági vagy pénzügyi,adó nyomozó végzettség érdekelne, mennyire tudom itt elkerülni hogy ne épp a rendőrségnek vagy a NAV-nak kelljen dolgoznom? Lehet ügyészségeken,cégeknél is, vagy akár magánnyomozóként is lehet kamatoztatni tudásunkat de gondolom idáig már nehezebb eljutni/igényel néhány év gyakorlatot.(?)
5, hülye kérdés de mekkora az esélye a hétvégi munkavégzésnek? Nyilván magánnyomozóként magas,de a többiről mit lehet tudni?
6,Bármi tapasztalat,életút érdekel
A volt apósom nyomozó volt, elég kattant az öreg, kajak megbolondult a munkájában, pedig, "csak" 20 évig csinálta.
Először beszélünk arról, hogy mennyire éri meg...Biztos hallottad, hogy elvették a rendőröktől a túlórapénzt, ez egy éves fizetés 40%-át adta ezelőtt, nos már nem éri meg annyira, mint eddig, ha egy nyomozó kimegy valahova, "szimatolni" és tegyü fel, hogy du. 5-ig tart a munkaideje nem fogja 5-kor azt mondani, hogy "Na, gyerünk haza", legalábbis, eddig nem mondta ezt. Miért? Válasz: Túlórapénz.
Lehetőségek: Szerintem elég nagy hiány van belőlük IS, de kell egy fajta protekció+tehetség, hogy felvegyenek és meg is maradj benne.
Magánélet: Hidd el, nem lesz.
Mennyi az esélye a hétvégi munkavégzésnek? A túlórapénz elvétele mellett? Ha van eszed semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!