Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit érdemes tudni egy nyomozó...

Mit érdemes tudni egy nyomozó pályafutásról? Tanulmányairól, a magánélet és munka arányáról?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgattam mostanában a témáról, de amit eddig találtam az mind elég hivatalos volt, nem tapasztalat alapján íródott.

Ami érdekelne:

1,gyakorlati oktatás az egyetemen (NKE)

2,lehetőségek a munkaerőpiacon

3,a magánéletre mennyire hat ki? Nyilván mukakőrtől függ de érdekelnének példák.

4, gazdasági vagy pénzügyi,adó nyomozó végzettség érdekelne, mennyire tudom itt elkerülni hogy ne épp a rendőrségnek vagy a NAV-nak kelljen dolgoznom? Lehet ügyészségeken,cégeknél is, vagy akár magánnyomozóként is lehet kamatoztatni tudásunkat de gondolom idáig már nehezebb eljutni/igényel néhány év gyakorlatot.(?)

5, hülye kérdés de mekkora az esélye a hétvégi munkavégzésnek? Nyilván magánnyomozóként magas,de a többiről mit lehet tudni?

6,Bármi tapasztalat,életút érdekel

2018. szept. 2. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. (Ha valaki privátban válaszolna a kérdezőnek, az nekem is küldje el, kérem!)
2018. szept. 2. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A volt apósom nyomozó volt, elég kattant az öreg, kajak megbolondult a munkájában, pedig, "csak" 20 évig csinálta.

Először beszélünk arról, hogy mennyire éri meg...Biztos hallottad, hogy elvették a rendőröktől a túlórapénzt, ez egy éves fizetés 40%-át adta ezelőtt, nos már nem éri meg annyira, mint eddig, ha egy nyomozó kimegy valahova, "szimatolni" és tegyü fel, hogy du. 5-ig tart a munkaideje nem fogja 5-kor azt mondani, hogy "Na, gyerünk haza", legalábbis, eddig nem mondta ezt. Miért? Válasz: Túlórapénz.

Lehetőségek: Szerintem elég nagy hiány van belőlük IS, de kell egy fajta protekció+tehetség, hogy felvegyenek és meg is maradj benne.

Magánélet: Hidd el, nem lesz.

Mennyi az esélye a hétvégi munkavégzésnek? A túlórapénz elvétele mellett? Ha van eszed semmi.

2018. szept. 3. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát de gondolom az sem mindegy hogy milyen nyomozó és épp mit fog ki, szóval pl aki egész életét azzal tolti hogy kit hol öltek meg,miért,hol a tettes,ki tört be hova és mit lopott el tőle hát azt az embert meg is tudom érteni hogy kiégett benne, de pl egy gazdasági vagy pénzügyi nyomozó? Nyilván ott is találkozhat mindenféle eshetőséggel de azért az mègis kicsit humánusabb nem? Vagy magyon el vagyok tévedve?
2018. szept. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!