Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálnál az alábbi...

Mit csinálnál az alábbi esetekben?

Figyelt kérdés

-A munkádat szereted csinálni, azon dolgozol, hogy ez visszatükrözödjön a tevékenységedben is, emellett vágysz egy kis elismerésre. Ez bizony nem nem elérhető, hiába dolgozol, délibáb marad számodra.

- Kolléganőd állandóan feszült, mint egy időzìtett bomba. Elég egy kis zavaró tényező, aztán már robban. Ha környezetében vagy, akkor átveszed az ő hangulatát is.

2018. aug. 30. 16:16
 1/6 A kérdező kommentje:
-nem
2018. aug. 30. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

*Ez bizony nem nem elérhető, hiába dolgozol, délibáb marad számodra.

Akkor nem melózól jól.Csak muszájból, de nem kedvvel.

*- Kolléganőd állandóan feszült, mint egy időzìtett bomba.

Kimegyek az irodából és kint intézem a melót, majd csak az adminisztrációra megyek vissza, chekkolni a dolgokat. Ezzel még esélyt sem adok, hogy bármit rám tudjon ragasztani, még ha szándékában is áll.

2018. aug. 30. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

*akkor átveszed az ő hangulatát is.

Valamit nagyon nem csinálsz jól, ha ez rád is rád ragad, és benyeled.

2018. aug. 30. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele.Szerintem maradj önazonos,ha te szereted a munkád,akkor zárd ki az idegesítő kolléganőt,legyél könnyed lássák,hogy laza vagy és mindent megoldasz úgy,hogy nem veszed fel azt a stílust,de ne csapjon át cinizmussá,ha panaszkodik legfeljebb Válts témát,vagy mondd őszintén,hogy sajnálod,hogy őt ez így leterheli(de attól téged nem kell).Arra is vigyázz,hogy ne te legyél a balek akinek rimànkodnak ezért mindent a nyakába lehet varrni mert ugye vágysz az elismerésre,az kap megbecsülést,aki méltósággal végzi a munkát,és nem úgy mint egy csicska.
2018. aug. 30. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

"A munkádat szereted csinálni, azon dolgozol, hogy ez visszatükrözödjön a tevékenységedben is, emellett vágysz egy kis elismerésre. Ez bizony nem nem elérhető, hiába dolgozol, délibáb marad számodra."

Imádom a munkám, de teljes mértékben hidegen hagy az elismerés, szóval nem igazán tudom ezt átérezni. Amíg én látom a munkám eredményét és jól működik az, amivel megbíznak, addig nem érzem szükségét külön elismerésnek. Lehet, hogy én vagyok UFO, de nekem semmit sem dob a hangulatomon vagy az elégedettségemen, ha dicsérnek.

"Kolléganőd állandóan feszült, mint egy időzìtett bomba. Elég egy kis zavaró tényező, aztán már robban. Ha környezetében vagy, akkor átveszed az ő hangulatát is."

Nem veszem át mások hangulatát, az érzéseim teljesen függetlenek attól, hogy mások körülöttem mit éreznek vagy tesznek. Ha valaki zavaróan viselkedik, akkor megpróbálom vele megbeszélni, ha nincs eredménye, akkor elhatárolódom és udvarias, de asszertív maradok. Eddig minden esetben működött.

2018. aug. 30. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

1, Tök mindegy, megtanultam, hogy a mai Mo.-n az fontos, aki tud "létrázni";

2, Az a baj, hogy elméletben tudom, hogy mit tennék, de a gyaksziban nem merném megtenni.

A, megbeszélném vele, hogy mi az alapbaja. Ha munkahelyi, akkor javasolnám, hogy beszélje meg az illetékessel, aztán ne csinálja itt a hisztit. Ha magán, akkor ötleteket adnék neki a felhozott problémával kapcsolatban;

B, Mivel valójában is átvenném a hangulatát, ezért egymást b×nánk folyamatosan, mígnem egy nap vinnék 2 pár boxkesztyűt+1 zsákot, és együtt elvernénk... A zsákot és így a mérget;

+C, A valóságban az lenne, hogy rákérdeznék a bajának az okára, és ötleteket adnék neki akár magán, akár munkahelyi a probléma, és meghúznám magamat a tombolásos időszakában.

2018. aug. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!